دانستن پاسخ این سوال میتواند دید عمیقتری درباره رفتار نهنگها و همچنین روند بازار در اختیار ما قرار دهد. به همین علت ما در این مطلب به سراغ بررسی دقیق میزان بیتکوین و اتریومی که کاربران در صرافی بایننس دارند رفتهایم تا تأثیر آن بر بازار رمزارزها را متوجه شویم. اگر شما هم به دنبال تنظیم استراتژی معاملاتی هوشمندانهتر متناسب با وضعیت بازار هستید، حتماً تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
منظور از اثبات ذخایر بایننس چیست؟
اثبات ذخایر (Proof of Reserves) را باید یکی از مهمترین ابزارهای کاربردی در زمینه ارتقا شفافیت مالی در فضای رمزارزها به شمار آورد. این ابزار به کاربران اطمینان میدهد که صرافی موردنظر، داراییهای سپردهگذاریشده را به شکل کامل و بدون هیچگونه کمبودی هولد و نگهداری میکند. صرافیهای معتبر نظیر بایننس تلاش میکنند تا گزارش اثبات ذخایر را به طور منظم منتشر کنند تا به کاربران ثابت نمایند که موجودی رمزارزهای ذخیرهشده در حسابهای صرافی عیناً برابر یا حتی بیشتر از دارایی کاربران است.
بایننس از گزارش اثبات ذخایر به منظور نشان دادن سطح تعهد خود به امنیت دارایی کاربران و شفافیت مالی بهره میبرد و کاربران با مشاهده این گزارش مطمئن میشوند که داراییهای آنها در نزد این صرافی در خطر از دست رفتن قرار ندارد. برای تولید این گزارش از فناوری درخت مرکل (Merkle Tree) استفاده میشود.
این فناوری امکان تأیید مستقل و بدون نیاز به افشای اطلاعات خصوصی را فراهم میکند. بدین شکل، هر کاربر قادر خواهد بود مانده حساب خود را به صورت مستقل و ایمن بررسی کند (بدون آن که نیازی به اعتماد کامل به صرافی وجود داشته باشد). این سطح از شفافیت در فعالیت صرافیها مطمئناً پایهساز افزایش اعتماد کاربران و پایداری بیشتر بازار رمزارزها خواهد شد.
چرا اثبات ذخایر برای کاربران اهمیت دارد؟
امنیت و شفافیت را باید دو اصل کلیدی برای حفظ سرمایه کاربران در فضای غیرمتمرکز دنیای کریپتو به شمار آورد. صرافی بایننس با انتشار گزارش اثبات ذخایر به کاربران اطلاع داد که با ریسکهای کمبود نقدینگی و ورشکستگی مواجه نیست. در واقع بدون وجود گزارش اثبات ذخایر، کاربران نمیتوانند مطمئن شوند که صرافی واقعاً داراییها ادعا شده را داراست یا خیر؛ در نتیجه انتشار این گزارش از سوی صرافی بایننس را باید نقطه عطفی به شمار آورد که مانع از تکرار خاطرات تلخ ورشکستگی صرافی FTX و بحرانهای مالی بزرگ در بازار کریپتو شود.
در یک کلام با مشاهده این گزارش اطمینان پیدا میکنید که میتوانید با خیال راحت به انجام معاملات و خرید ارز دیجیتال در چنین صرافی بپردازید. البته در کنار بررسی این گزارش توصیه میشود که حتماً نکات ایمنی نظیر فعالسازی احراز هویت دو مرحلهای را رعایت کنید تا هیچگونه نگرانی از بابت به خطر افتادن سرمایههای خود در صرافی بایننس نداشته باشید.
وضعیت بیت کوین کاربران صرافی بایننس
بخش اعظم داراییهای کاربران در صرافی بایننس به رمزارز بیت کوین (BTC) اختصاص پیدا کرده است. براساس گزارش صرافی کیف پول من و به نقل از اثبات ذخایر بایننس، میزان بیت کوین نگهداری شده برای کاربران در این صرافی برابر با 593,411 واحد بیت کوین است. این در حالی بوده که ذخایر واقعی بایننس 606,080 واحد بیت کوین را پوشش میدهد. این بدان معناست که نسبت ذخایر بیت کوین بایننس بیش از 102 درصد بوده و بایننس تعداد بیت کوینی فراتر از میزان بیت کوین کاربران در ذخایر خود نگهداری میکند.
هرچند که در ماه گذشته یک روند نزولی و کاهش 1.82 درصدی در دارایی بیت کوین کاربران مشاهده میشود؛ اما این نسبت بالای ذخایر همچنان اطمینان خاطر خوبی در اختیار کاربران قرار میدهد که سرمایه آنها به خوبی در نزد بایننس محافظت شده و دارایی پشتیبانی بایننس فراتر از میزان دارایی کاربران است. مطمئناً این موضوع موجب ارتقا سطح اعتماد کاربران به این صرافی خواهد شد.
وضعیت اتریوم و تتر کاربران در صرافی بایننس
اتریوم به لحاظ ارزش بازار بر جایگاه دوم لیست 100 رمزارز برتر بازار تکیه زده و از آن به عنوان ملکه رمزارزها یاد میشود. این رمزارز نیز بخش قابل توجهی از دارایی کاربران در صرافی بایننس را به خود اختصاص داده است. براساس گزارش اثبات ذخایر بایننس، میزان اتریوم نگهداری شده برای کاربران در این صرافی برابر با 5,337,110 واحد اتریوم (ETH) است. نسبت ذخایر اتریوم در بایننس دقیقاً برابر با 100 درصد است و این بدان معناست که بایننس به طور کامل دارایی کاربران را پوشش میدهد.
این سطح از شفافیت، اعتماد سرمایهگذاران به پلتفرم معاملاتی بایننس را افزایش داده و بستر مناسبی را برای خرید ارز اتریوم در آن فراهم میکند. درباره تتر نیز کاربران این صرافی دارای 28.8 میلیارد واحد USDT هستند؛ اما بایننس بیش از 29.2 میلیارد واحد USDT در ذخایر خود نگهداری میکند. این نسبت ذخایر 101.52 درصدی نیز نمایانگر مدیریت قوی نقدینگی و پشتیبانی کامل از دارایی کاربران در بایننس است.
البته اخیراً موجودی تتر کاربران با کاهش 0.77 درصدی مواجه بوده که این تغییرات بسیار ناچیز نمیتواند تأثیر چندانی بر قدرت نقدینگی و ثبات بازار داشته باشد. به طور خلاصه، در جدول زیر میتوانید درک جامعی از میزان داراییهای رمزارزی کاربران و ذخایر بایننس به دست آورید:
نام ارز دیجیتال
میزان ذخایر بایننس
میزان دارایی کاربران
بیت کوین (BTC)
606,080.648
593,411.811
اتریوم (ETH)
5,337,118.325
5,337,110.337
تتر (USDT)
29,274,547,991.33
28,836,102,363.753
سولانا (SOL)
23,017,153.973
23,017,150.874
ریپل (XRP)
2,676,871,825.006
2,601,854,217.888
بایننسکوین(BNB)
44,536,261.218
39,856,288.047
اعتماد و امنیت؛ نتیجه شفافیت بایننس
گزارش اثبات ذخایر بایننس بار دیگر به خوبی نشان داد که این پلتفرم معاملاتی عملکرد شفافی در مدیریت دارایی کاربران دارد. این صرافی با نسبت ذخایر بیش از 100 درصد به خوبی ثابت میکند که نه تنها دارایی کاربران را پوشش میدهد، بلکه با مازاد ذخیره موجب ایجاد اعتماد بیشتر به صرافی بایننس باشد. در شرایطی که بسیاری از صرافیها با بحران ورشکستگی مواجه هستند، بایننس با انتشار گزارش اثبات ذخایر جایگاه خود را در دنیای رمزارزها تثبیت کرده است.
ناگفته نماند که مطالب فوق برداشتی از گزارشاتی بود که صرافی کیف پول من درباره میزان دارایی کاربران و ذخایر بایننس منتشر کرده است. اگر به دنبال دسترسی به اخبار موثق و مطالب آموزشی فضای کریپتو هستید یا میخواهید بدون داشتن دغدغه تحریمها معاملات بیش از 2500 نوع ارز دیجیتال را با کمترین میزان کارمزد و امنیت بالا تجربه کنید، توصیه میکنیم که حتماً سری به وبسایت صرافی کیف پول من به آدرس www.kifpool.me بزنید.
کاربران بایننس چقدر بیت کوین و اتریوم در این صرافی دارند؟
نظر شما