5/15/2025 8:36:41 AM

جشنواره "سلام خوزستان"؛ نقطه اتصال روابط‌عمومی، رسانه و توسعه در استان

نعیم حمیدی شامگاه چهارشنبه در آیین رونمایی از پوستر جشنواره "سلام خوزستان" در اهواز با اشاره به اهداف و محورهای این رویداد، اظهار کرد: این جشنواره با هدف ارتقای کیفی فعالیت‌های روابط‌عمومی در استان خوزستان و تقویت استانداردهای حرفه‌ای در تولیدات رسانه‌ای برگزار می‌شود.

وی افزود: ارتقای سطح کیفی روابط عمومی، توسعه استانداردهای حرفه‌ای در تولیدات رسانه‌ای، تقویت سواد رسانه‌ای، بصری و دیجیتال در روابط‌عمومی‌ها، معرفی روابط‌عمومی‌های موفق، شناسایی دستگاه‌ها و سازمان‌های دارای عملکرد خلاقانه و نوآورانه در ارتباطات سازمانی، شبکه‌سازی و توانمندسازی فعالان روابط عمومی،ایجاد بستر تعامل و تبادل تجربه بین نهادهای اجرایی، اقتصادی و رسانه‌ای، توسعه همکاری‌های میان‌سازمانی در حوزه روابط عمومی از جمله اهداف این جشنواره است.

سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان تصریح کرد: همچنین تبیین گفتمان توسعه‌محور در روایت‌های رسانه‌ای ، تمرکز بر معرفی ظرفیت‌های راهبردی خوزستان در حوزه‌های نفت، گاز، فولاد، کشاورزی، انرژی و گردشگری، برجسته‌سازی نقش خوزستان در سطح ملی و بین‌المللی ، تأکید بر مسئولیت اجتماعی روابط عمومی، شناسایی اقدامات ارتباطی مبتنی بر خدمت‌رسانی عمومی، محیط زیست و شفافیت، تشویق به نوآوری و فناوری‌های نوین، بهره‌گیری از هوش مصنوعی، داده‌محوری و ابزارهای دیجیتال در تولید محتوا، مدیریت ارتباطات بحران، بررسی تجارب موفق در شرایط بحرانی (سیل، آلودگی هوا، قطعی برق و ...) ، همسویی با سیاست‌های ارتباطی دولت و هماهنگی عملکرد روابط‌عمومی‌ها با رویکرد دولت در حوزه شفافیت و پاسخگویی از دیگر اهداف این جشنواره است.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره «سلام خوزستان» گفت: در این جشنواره حسینعلی افخمی، نورالدین رضوی‌زاده، کیوان لطفی، مریم سلیمی، ندا شفیعی و زینب شریفی به عنوان متخصصان برجسته حوزه ارتباطات و رسانه برای داوری جشنواره انتخاب شده‌اند.

وی همچنین به محورهای رقابتی این جشنواره اشاره کرد و گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در قالب‌های مختلف (متن، عکس، فیلم، موشن‌گرافی، پادکست و ...) در موضوعات بهترین کمپین ارتباطی، (مسئولیت اجتماعی، محیط زیست، اطلاع‌رسانی پروژه‌ها)، تولید محتوای خلاقانه (عکس، فیلم، موشن‌گرافی، اینفوگرافی، پادکست و ...) ، مدیریت بحران رسانه‌ای** (راهبردهای واکنش سریع و شفاف‌سازی)، تعامل مؤثر با رسانه‌ها و افکار عمومی (نشست‌های خبری، پاسخگویی شفاف) ، ارتباطات درون‌سازمانی نوآورانه (خبرنامه‌های داخلی، رویدادهای کارکنان) ، فعالیت‌های موفق در فضای مجازی (کمپین‌های دیجیتال، مدیریت صفحات اجتماعی) ، تبلیغات محیطی خلاقانه (بیلبوردها، غرفه‌های نمایشگاهی) برنامه‌ریزی رویدادهای ویژه (همایش‌ها، نمایشگاه‌ها، افتتاح پروژه‌ها) ، پژوهش در روابط عمومی (مطالعات موردی، افکارسنجی) ، هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین (استفاده از ابزارهای دیجیتال پیشرفته) ارائه دهند.

حمیدی یاداور شد: جشنواره «سلام خوزستان» با محوریت تحول در روابط عمومی و استفاده از فناوری‌های نوین، فرصتی برای معرفی الگوهای موفق و ایجاد شبکه‌ای پویا میان فعالان این حوزه در خوزستان است. این رویداد با حضور اساتید برجسته و محورهای متنوع، به دنبال ارتقای جایگاه روابط عمومی در توسعه استان و کشور است.

وی در ادامه تأکید کرد: اکنون یک دولت مردمی با سیاستگذاری‌های جدید روی کارآمده و همگی باید برای انعکاس رویدادهای و فعالیت‌های ارزشمند این دولت تلاش کنیم همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند موفقیت دولت موفقیت نظام است.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره «سلام خوزستان» گفت: انتظار می رود روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی نگاه دقیق‌تری به اخبار دولت داشته باشند؛ یکی از اهداف این جشنواره نیز بررسی عملکرد روابط‌عمومی‌ها بر اساس سیاست‌های دولت است.

وی بیان کرد: ارتباط با افکار عمومی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و روابط عمومی دستگاه‌ها باید در مسائل مرتبط با آب، برق و کشاورزی با مردم ارتباط بهتر و خلاقانه‌ای داشته باشند.

حمیدی گفت: در این جشنواره باید سیاستگذاری دولت و ارتباط با افکار عمومی و جامعه به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

وی یادآور شد: متأسفانه برخی از شرکت‌ها و روابط عمومی‌ها بر اساس ارتباط نزدیک با وزارتخانه‌ها و رزومه ساختگی تبدیل به بهترین روابط عمومی می شوند که این سطح کار یک مجموعه را پایین آورده و زیبنده این دولت مردمی نیست.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره «سلام خوزستان» اظهار کرد: برخی مواقع یک روابط عمومی در یک شرکت یا دستگاهی در نقطه دورافتاده ای است اما ارتباط آن‌ها با افکار عمومی بسیار دقیق و با کیفیت است که در این جشنواره دستگاه‌های موفق شناسایی و معرفی می شوند.

تأکید بر نقش روابط عمومی‌ها به‌عنوان پل ارتباطی

مدیرکل حوزه استاندار خوزستان، نیز در این مراسم با اشاره به تحولات حوزه روابط عمومی گفت: روابط عمومی‌ها دیگر صرفاً ویترین سازمان‌ها نیستند، بلکه باید پل ارتباطی دوسویه بین مردم و مدیران باشند.

محمد حری افزود: روابط عمومی‌ها می‌توانند با دریافت بازخوردهای جامعه، نقش مؤثری در اصلاح عملکرد دستگاه‌ها ایفا کنند.

وی همچنین به نقش رسانه‌ها در شفاف‌سازی و مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها مانند نورافکن‌های دیده‌بان عمل می‌کنند و برگزاری جشنواره‌هایی مانند “سلام” می‌تواند به بهبود این فرآیند کمک کند.

روابط عمومی‌ها و نقش میانجی‌گری در حل چالش‌های اجتماعی

مشاور استاندار خوزستان در امور اجتماعی، نیز با اشاره به اهمیت گفت‌وگوی سازنده بین دولت و مردم گفت: روابط عمومی‌ها باید به‌عنوان نهادهای میانجی، فضای تعامل بین دولت و جامعه را تسهیل کنند.

لفته منصوری تأکید کرد: جشنواره “سلام” یک رویداد صرفاً تبلیغاتی نیست، بلکه فرصتی برای آسیب‌شناسی و بهبود ارتباطات رسانه‌ای در استان است.

جشنواره «سلام»؛ فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز با تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره گفت: این رویداد می‌تواند تصویر واقعی‌تری از خوزستان ارائه دهد و از تمرکز صرف بر مشکلات به سمت معرفی فرصت‌ها حرکت کند.

حسین براتی افزود: خوزستان علاوه بر صنعت نفت و گاز، دارای ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی و فرهنگی غنی است که باید به درستی معرفی شوند.

روابط عمومی‌ها و ضرورت تخصصی‌شدن

دبیر علمی جشنواره سلام نیز، با اشاره به اهمیت حرفه‌ای‌گری در روابط عمومی‌ها گفت: روابط عمومی‌ها باید از حالت کلی‌نگر خارج شده و با تخصصی‌تر شدن، پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

کیوان لطفی همچنین بر لزوم استفاده هوشمندانه از هوش مصنوعی در این حوزه تأکید کرد.

همچنین رسول عوده‌زاده، دبیر انتشارات جشنواره، نیز گفت: تخصصی‌ شدن و استفاده صحیح از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، از الزامات روابط عمومی‌های امروزی است.




جشنواره "سلام خوزستان"؛ نقطه اتصال روابط‌عمومی، رسانه و توسعه در استان

برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی