3/31/2025 9:04:08 AM

اگر آمریکا کاری نکند، اسرائیل برای جلوگیری از غافلگیری از سمت مصر اقدام خواهد کرد

به گزارش آری، وبسایت خبری اسرائیلی «Natsiv.net» گزارش داد که حدود ده روز پیش وزیر دفاع مصر از یگان‌های ارتش این کشور خواست تا هر لحظه برای نبرد آماده باشند و این وب‌سایت این بیانیه را تهدیدی ضمنی برای تل‌آویو دانست.

در گزارش این وب سایت اسرائیلی توضیح داده شده که تل آویو انتظار نداشت که وضعیت امنیتی در منطقه سینا به این سرعت وخیم شده و منجر به صدور تهدیدات غیرمستقیم شود.

Natsiv.net اعلام کرد: آمریکایی‌ها باید وارد عمل شوند (و به نظر می‌رسد در حال حاضر هم در بعد دیپلماتیک و هم در بعد نظامی این کار را انجام می‌دهند) در غیر این صورت اسرائیل مجبور خواهد شد اقدامات پیشگیرانه مناسب را انجام دهد تا مانند سال 1973 میلادی دوباره غافلگیر نشود!

این وب‌سایت اسرائیلی که بر امور مصر متمرکز است، افزود: این منطقه تا همین اواخر شاهد فعالیت‌های نظامی غیرعادی بوده است که مهم‌ترین آن پرواز پهپادهای شناسایی و جاسوسی MQ-4C تریتون آمریکایی در امتداد مرز مصر بوده است.

در این گزارش توضیح داده شده که این هواپیماها که از پایگاه سیگونلا در ایتالیا در فاصله نه چندان زیاد از مصر به پرواز در می‌آیند، جزو مدرن‌ترین سامانه‌های جمع آوری اطلاعات هوابرد محسوب می‌شوند. آخرین پرواز آنها در امتداد مرز لیبی انجام شد و سپس در امتداد سواحل مصر و نزدیک به منطقه دلتا ادامه یافت.

بر این اساس، برخی منابع اعلام کردند این پهپادها قبل از بازگشت به پایگاه خود در ایتالیا به پرواز خود تا شرق مصر و احتمالاً شبه جزیره سینا ادامه دادند.

به نوشته این وب‌سایت، «آنچه این هواپیماها را بسیار مهم می‌کند، قابلیت‌های شناسایی پیشرفته و جمع‌آوری اطلاعات الکترونیکی آنها است. این پهپادها قادر به جمع آوری اطلاعات حساس بدون نیاز به نقض حریم هوایی مصر یا حتی ورود به آب های سرزمینی هستند. آنها سنسورهای پیشرفته‌ای دارند که می‌توانند سیگنال‌های راداری مصر را از فواصل تا ۹۲۶ کیلومتر شناسایی کنند و به آنها امکان می‌دهد اطلاعات دقیقی در مورد سامانه‌های پدافند هوایی و موج‌های الکترومغناطیسی آن جمع‌آوری کنند.»

این سایت افزود: «این نوع اقدامات به ساخت چیزی که «کتابخانه تهدید» نامیده می‌شود کمک می‌کند که بعداً برای تعیین نحوه برخورد با سیستم‌های دفاعی، چه از طریق پارازیت الکترونیکی و چه از طریق حمله مستقیم، استفاده می‌شود.»

این سایت ادامه داد: این هواپیما همچنین مجهز به رادار دیافراگم مصنوعی با برد ۳۷۰ کیلومتر است که قادر به تصویربرداری و نقشه برداری از اهداف است که امکان شناسایی دقیق اهداف زمینی و دریایی را فراهم می کند و همچنین دارای یک دوربین پیشرفته الکترواپتیکال با برد بیش از ۵۵ کیلومتر است که به آن امکان می‌دهد تا مساحتی بالغ بر ۷ میلیون کیلومتر مربع را در یک پرواز به مدت ۲۴ ساعت پوشش دهد و تصویربرداری کند.همچنین این پهپاد در ارتفاعات بیش از ۵۰ هزار پا پرواز می‌کند که آن را فراتر از برد اکثر سامانه‌های پدافند هوایی کوتاه برد می‌کند و فقط می‌توان با سامانه‌های ضد هوایی دوربرد آن را مورد حمله قرار داد. مهمتر از همه، این پهپاد از هوش مصنوعی برای شناسایی و هدف قرار دادن اهداف نظامی استفاده می کند و در عین حال، از توانایی انتقال تمام داده‌ها به طور مستقیم به یک مرکز فرماندهی از طریق پیوند داده‌های ماهواره ای رمزگذاری شده برخوردار است.»

در گزارش این وب سایت اسرائیلی آمده است: «این حقایق به ویژه با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای و اقدامات نظامی اخیر مصر مانند افزایش آمادگی رزمی ارتش دوم و بازدید وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش از یگان‌های مختلف ارتش، تحرکات هواپیماهای آمریکایی در نزدیکی سواحل مصر را بسیار حائز اهمیت می‌کند».

این سایت اسرائیلی در پایان نوشت که این تحولات یک سوال واضح را ایجاد می کند: چرا مصر پرواز این نوع هواپیماها را از مرزهای خود ممنوع نکرده است؟ پاسخ در این واقعیت نهفته است که این پهپاد حریم هوایی مصر را نقض نکرده زیرا در مسافت بیش از ۱۲ مایل دریایی از مرز پرواز کرده است، این محدودیت قانونی که به مصر اجازه می‌دهد در صورت تخلف، اقدامات متقابل انجام دهد. با این حال، روش‌های دیگری برای مقابله با چنین فعالیت‌هایی مانند پارازیت الکترونیکی یا استفاده از فرکانس‌های فریبنده برای تضعیف کیفیت اطلاعات جمع آوری شده توسط پهپادها وجود دارد.


اگر آمریکا کاری نکند، اسرائیل برای جلوگیری از غافلگیری از سمت مصر اقدام خواهد کرد

برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی