به گزارش خبر ساز از سنندج سردار محمد باقرزاده پیش از ظهر امروز در مراسم چهلم شهیده فاطمه اسدی که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد اظهار کرد: انسان و جامعه همواره نیازمند دو دستاورد، یکی ذکر و دیگری علم است.
وی گفت: علم برای رهایی از جهل و ذکر برای رهایی از غفلت است و شهیدان فرصتسازانی هستند که کمک میکنند که ما هم به علم برسیم و از غفلت رهایی پیدا کنیم و به ذکر برسیم.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب میفرماید که یاد شهیدان باید با تفکر و تدبر باشد گفت: ذکری که ما را باید به یک تدبر رهنمون سازد.
وی اضافه کرد: معمولا ما تدبر را مترادف با تفکر میدانیم ولی تدبر یک معنای جامعتری دارد وقتی میگویند در قران تدبر کنید نوعا تصور میشود که یک تفکر است تفکر به علاوه تطبیق تدبر می شود.
وی افزود: فرقی نمی.کند دمکرات و داعش باشد این اصحاب اخدود هستند خدا انها را لعنت میکند و ایستادگی در برابر انان عزت و سربلندی است.
وی با بیان اینکه ما باید وضع خود را با فاطمه اسدی تطبیق بدهیم اگر جای ایشان بودیم چکار میکردیم گفت: در اوایل انقلاب در حالی که همه ملت ایران در شادی بودند ضدانقلاب اجازه ندادند مردم کرد شیرینی و حلاوت این پیروزی را بچشند و این بزرگترین ظلم به مردم کردستان بود.
وی اضافه کرد: هنوز پایههای انقلاب مستحکم نشده بود و ارکان حکومت شکل نگرفته بود که عدهای سهمخواهی میکردند و با گفتمان خشونت دنبال تحمیل خواستههای خود بودند که باید این تاریخ را دوباره بخوانیم و عبرت بگیریم.
سردار باقرزاده با بیان اینکه مجلس شهید مجلس ذکر، تدبر و غفلتشکنی است، گفت: در کنار مظلومیت شهیده اسدی مظلومیت دیگری وجود دارد که آن بسیجی مظلومی است که در دفاع از این بانوی کرد او را شهید کرده بودند.
وی اضافه کرد: امروز مدعیان حقوق بشر با وجود اینکه عمق ظلم به این شهیده و خانوادهاش را دیدند آن را بایکوت رسانهای هم کردند.
وی گفت: اینها معتقد بودند که راه راست را ما میدانیم و همه باید به ما اقتدا کنند اینها دنبال تحمیل عقاید خود بودند و چون مردم ایران مسلمان هستند دست رد به سینه دشمنان زدند.
وی اضافه کرد: راهبرد اصلی ضدانقلابی که عنوان مدافع خلق کرد را یدک میکشید، خشونت بود حال این خشونت گاه لفظی و گاهی فیزیکی صورت میگرفت.
وی ادامه داد: ارعاب و ترور راهبرد ضدانقلاب است، اینها به دلیل اینکه در فرهنگ طاغوت استحاله شده بودند سطحینگر بودند و دنبال تحمیل عقاید خود به مردم بودند.
وی افزود: کردستان در اوایل انقلاب به یک ویترین از خشونتها و ناامنیها تبدیل شده بود و مردم بدترین روزها را تجربه کردند.
وی اضافه کرد: حوادث جنگ اجازه نداد تا آنچه در کردستان اتفاق افتاد را کالبدشکافی کنیم اما صدا و سیما باید به ابعاد جنایات ضدانقلاب در اوایل انقلاب بپردازد.
وی گفت: ترور و خشونت تنها گفتمان حزب دمکرات است و گرنه فاطمه اسدی چه گناهی کرده بود و این سوال باید برای همیشه در عمود تاریخ در ذهن نسلهای انقلاب باشد که به چه گناهی این بانو را به شهادت رساندند.
وی اضافه کرد: مردم کردستان در طول تاریخ همواره ایثارگران مدافع ارزشهای انقلاب بوده و در عرصه حاضر بودهاند.
وی گفت: شهیده فاطمه اسدی تیر خلاص را به ضدانقلاب زد، این زنی که در مقابل دشمن سرخم نکرد و عزیز شد و چهره واقعی دمکرات و مدعیان مدافع کرد را به جهان نشان داد و مصطفی هجری و دمکرات را با خاک یکسان کرد.
وی در بخش پایانی سخنانش از تفحص پیکر شهید دیگری از سقز خبر داد که هویت آن( توفیق احمدی) مشخص شد و با تدبیر و برنامهریزی فرمانده سپاه کردستان، پیکر این شهید در سنندج و سقز تشییع و خاکسپاری میشود.
به گزارش فارس، پیکر مطهر شهیده فاطمه اسدی هجدهم آبان سال جاری با تلاش گروه تفحص مفقودین کردستان در کوههای چهل چشمه دیواندره تفحص شد و پس از تشییع در مشهد مقدس، تهران، قم و کرمانشاه، به زادگاهش سنندج بازگشت و در جوار بارگاه امامزاده هاجره خاتون خواهر امام رضا(ع) به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱/ ق