7/21/2025 8:34:59 PM

بازدید بازیگران پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما که مورد حمله اسرائیل قرار گرفته بود/ ارجمند: ویرانی در ایران باقی نخواهد ماند

داریوش ارجمند، بازیگر و هنرمند پیشکسوت در واکنش به بمباران ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و روایت سال‌ها حضورش در این دستگاه فرهنگی، تأکید کرد: همان‌گونه که شیشه پس از شکستن تیزتر می‌شود، صداوسیما نیز با اراده و غیرت ایرانیان، زیباتر و باشکوه‌تر از همیشه فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

این بازیگر با اشاره به بمباران اخیر ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و آثار جنگ ۱۲ روزه در جریان بازدید از ساختمان شیشه‌ای و در مقابل استودیوی خبر بیان کرد: ما از نبرد و شکست، باکی نداریم و شیشه چون بشکند، تیزتر می‌شود.

وی افزود: مطمئنم این ساختمان، زیباتر و باشکوه‌تر از پیش، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و امیدوارم از خداوند عمر بیشتری بگیرم تا باز هم در ساختمان شیشه‌ای برنامه اجرا کنم. من و بسیاری از هنرمندان، سال‌ها در این ساختمان رفت‌وآمد داشته‌ایم و برای تولید برنامه‌های نمایشی و سرگرمی، بارها به صداوسیما آمده‌ایم.

ارجمند با بیان اینکه «بار دیگر ماه بر بام ساختمان شیشه‌ای طلوع خواهد کرد»، افزود: ۱۰ سال برای برنامه «طلوع ماه» در تلویزیون حضور داشتم و با ایفای نقش در سریال‌های مختلف و حتی اجرا، به این سازمان آمده‌ام. این سازمان خانه ماست؛ خانه‌ای که می‌خواستند ویرانش کنند اما نتوانستند و ما با غیرت و تعصب ایرانی، به کوری چشم صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها، دوباره ساختمان شیشه‌ای را سرپا خواهیم کرد.

این هنرمند پیشکسوت ادامه داد: دریچه هویت و فرهنگ ما، همواره به‌سوی افتخار و آبرومندی گشوده خواهد بود و هرگز، هیچ ویرانی‌ای در ایران، ویران باقی نخواهد ماند. ما باز هم دست‌به‌دست هم می‌دهیم و برای آبادانی کشور تلاش می‌کنیم. در ایران، ما متوسل به امام هشتم (ع) هستیم و شک نکنید دستمان را خواهد گرفت و تا نفس داریم، برای پاسداری از کشور ایستادگی خواهیم کرد.

دشمنان جز نابودی، به فرزندانشان چه می‌آموزند؟

یک بازیگر و هنرمند دیگر هم با انتقاد از غرب و فرهنگ صهیونیستی، بر نقش سازنده و هویت‌آفرین فرهنگ ایرانی‌اسلامی تأکید کرد و گفت: درحالی‌که دشمنان جوانان خود را به سمت ویرانی می‌برند، ایرانیان با ایمان و همبستگی، بار دیگر در مقابل دشمنانِ فرهنگ و انسانیت، برای مقاومت و آبادانی پیمان می‌بندند.

جهانگیر الماسی در حاشیه بازدید از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما با اشاره به گرفتاری غرب در مشکلات فرهنگی گفت: آن‌ها به جوانانشان جز نابودی، چه می‌آموزند؟ خرابکاری و ویرانگریِ آنان، در برابر فرهنگ شرقی محکوم به شکست است. در این نقطه از جهان، همیشه سازندگی و آفرینش جریان داشته است و دشمنان نیز به این موضوع آگاه هستند.

الماسی با اشاره به اینکه صهیونیسم، مکتب فکری و بنیادینِ فرهنگ‌محور نیست، اظهار کرد: آن‌ها تنها به نیازهای پَستِ انسانی پاسخ می‌دهند و به خودشان آدم می‌گویند؛ شبیه آدمیزاد هستند، اما انسان نیستند و از انسانیت بویی نبرده‌اند. همه عزتِ فرهنگ ایرانی، به بیگانگی با چنین خصایصی است که در دشمنان موج می‌زند.

وی تأکید کرد: ما در ساختمان شیشه‌ای، میان خودمان و عالم هستی، برای مقاومت و ایستادگی در راه رضای خدا و ادامه مسیر انسان‌های صالح، دوباره پیمان می‌بندیم.

حمله به صداوسیما؛ تبلور ترس دشمن از حقیقت

یک بازیگر دیگر تلویزیون هم با اشاره به تجربه سال‌ها فعالیت خود در ساختمان شیشه‌ای صداوسیما، اقدام اخیر دشمنان در حمله به این مرکز رسانه‌ای را نشانه‌ای از هراس آنان از بیان واقعیت دانست و تأکید کرد: آنچه امروز بر سر صداوسیما آمد، ویرانگری بر زندگی و خاطرات ما بود، اما باور دارم با اتحاد و تلاش دوباره، این خانه را مانند گذشته سرپا خواهیم کرد.

محمد فیلی در ادامه نقش جسارت هنرمندان، به‌ویژه زنان خبررسان در بحران اخیر را ستود و خواستار حمایت جدی دولت از جامعه هنری شد.

وی درباره تجربه حضور خود در ساختمان شیشه‌ای گفت: حضورم در اینجا غم‌انگیز است، باورم نمی‌شود ساختمان شیشه‌ای را در این وضعیت ببینم. سال‌ها برای تلویزیون کار کرده‌ام و زندگی‌ام را از همین‌جا ساخته‌ام. وقتی می‌بینم این مکان به این شکل درآمده، احساس می‌کنم دشمن، زندگی‌ام را هدف قرار داده و بخشی از وجودم از بین رفته است. اما باید تلاش کنیم تا دوباره زندگی را بسازیم و اینجا مثل سابق سرپا بماند.

فیلی با تأکید بر ناجوانمردانه و غیرمنطقی بودن این حمله گفت: اینجا تشکیلات خبررسانی است؛ جایی که اخبار ایران به سراسر دنیا مخابره می‌شود. مگر این‌جا پایگاه نظامی‌بود؟ مگر صداوسیما منطقه یا مقر نظامی است؟ این اتفاق نشان‌دهنده ضعف و ترس دشمن از واقعیت‌هاست.

این هنرمند تصریح کرد: هنرمندان باید از جایی که سال‌ها در آن زندگی و کار کرده‌اند، یعنی صداوسیما، دفاع کنند. یاد دوستانی که از دست داده‌ایم را زنده نگه داریم و از عزیزانی که هنوز در کنار ما هستند حمایت کنیم. دولت نیز باید این حمایت را به‌صورت عملی نشان دهد. امیدوارم ساختمان شیشه‌ای هرچه زودتر بازسازی شود و به شکوه گذشته‌اش برگردد.

وی در توصیف عملکرد صداوسیما در جریان جنگ ۱۲ روزه گفت: همکاران ما در سازمان صداوسیما عملکرد قابل تقدیری داشتند، به‌ویژه زمانی که زیر بمباران و موشک‌باران، زنی با شجاعت و شهامت مشغول خبررسانی بود. این، جلوه‌ای از جسارت بانوان رسانه‌ای ماست.

گفتنیست، رژیم صهیونیستی که از بامداد 23 خرداد حملات تروریستی را به ایران آغاز کرد، در ادامه حملات جنایتکارانه عصر ۲۶ خرداد به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حال پخش زنده اخبار حمله کرد. در این حمله نیما رجب پور سردبیر خبر و معصومه عظیمی عضو دبیرخانه صدا و سیما شهید شدند.


بازدید بازیگران پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما که مورد حمله اسرائیل قرار گرفته بود/ ارجمند: ویرانی در ایران باقی نخواهد ماند

برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی