5/20/2025 8:32:49 AM

فشار جهانی بر رژیم صهیونیستی برای لغو محاصره غزه

بیش از ۲۰ کشور به همراه اتحادیه اروپا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند که محاصره ارسال کمک‌ها به نوار غزه را برداشته و به سازمان ملل و نهادهای بشردوستانه اجازه دهد به‌صورت مستقل و بی‌طرفانه فعالیت کنند.


در بیانیه‌ای مشترک، وزرای خارجه کشورهایی از جمله استرالیا، کانادا، ژاپن و فرانسه تأکید کردند که جمعیت غزه با خطر قحطی روبه‌روست و مردم این منطقه باید فوراً به کمک‌های حیاتی دست یابند.

با یادآوری اینکه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی گفته می‌شود مدل جدیدی برای ارسال کمک به غزه تصویب کرده که سازمان ملل و شرکای بشردوستانه آن نمی‌توانند آن را بپذیرند، بیانیه مذکور تأکید کرد که اصول انسان‌دوستانه در همه درگیری‌های جهانی اهمیت دارند و باید در تمامی مناطق جنگی به‌طور یکنواخت اجرا شوند.

در این بیانیه آمده است: «کمک‌های انسان‌دوستانه هرگز نباید سیاسی شوند و سرزمین فلسطین نباید کوچک‌تر شده یا دچار تغییرات جمعیتی گردد.»

آنها گفتند: «ما به‌عنوان اهداکنندگان کمک‌های بشردوستانه، دو پیام ساده برای کابینه اسرائیل داریم؛ فوراً اجازه ازسرگیری کامل کمک‌رسانی به غزه را بدهید و اجازه دهید سازمان ملل و نهادهای انسان‌دوستانه برای نجات جان‌ها، کاهش رنج و حفظ کرامت انسانی، مستقل و بی‌طرفانه کار کنند.»

در این بیانیه بار دیگر بر بازگشت فوری به آتش‌بس و حرکت به سوی اجرای راه‌حل دو دولتی تأکید شده و آمده است: «تنها راه تحقق صلح و امنیت برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها و تضمین ثبات بلندمدت برای کل منطقه، همین راهکار دو دولتی است.»

به گزارش آناتولی، این بیانیه مشترک به امضای مقامات اتحادیه اروپا و وزرای خارجه کشورهای استرالیا، کانادا، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، هلند، نیوزیلند، نروژ، پرتغال، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و بریتانیا رسیده است.

رژیم صهیونیستی که آتش‌بس ۱۹ ژانویه با حماس را کنار گذاشته، از دوم مارس همه گذرگاه‌های ورودی به غزه را به روی غذا، دارو و کمک‌های بشردوستانه بسته و بحران انسانی موجود در این منطقه را وخیم‌تر کرده است.

در همین حال دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه مدعی شد که تل‌آویو اجازه ورود «مقداری اولیه از غذا» به جمعیت غزه را خواهد داد «تا از بروز بحران گرسنگی جلوگیری شود.»

این نهاد گفت که وقوع قحطی «می‌تواند ادامه عملیات ارابه گدعون» که به مرحله جدیدی از حمله زمینی رژیم صهیونیستی در شمال و جنوب غزه اشاره دارد، را به خطر بیندازد.

ارتش رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ حمله‌ای بی‌رحمانه به غزه را دنبال کرده که جان بیش از ۵۳ هزار فلسطینی را گرفته است که بیشتر آن‌ها زن و کودک بوده‌اند.




فشار جهانی بر رژیم صهیونیستی برای لغو محاصره غزه

برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی