انتقاد عضو هیات رئیسه مجلس از قطعی برق خانگی و صنعتی: زمان جنگ هم چنین قطعی هایی نداشتیم
مجتبی یوسفی در گفتوگویی با اشاره به قطعی مکرر برق در اهواز در دمای ۴۵ درجهای روزهای اخیر (اردیبهشت) و تبعات آن اظهار کرد: حتی در زمان جنگ تحمیلی، شاهد چنین قطعیهای مکرر برق نبودیم اما متاسفانه به دلیل بحران مدیریت به ویژه در وزارت نیرو، شاهد قطعیهای مکرر برق هستیم.
وی با بیان اینکه مردم از قطعی برق گلهمند هستند، افزود: این مساله به دلیل ناترازی و بحران مدیریت رخ داده و سوءمدیریت، خود را نشان داده است. در گذشته برق صنایع قطع میشد و صنعت و معیشت مردم به ویژه کارگران و کارگاههای کوچک به خطر میافتاد اما حداقل برق خانگی قطع نمیشد.
نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: قبلا تنها در تابستان برق صنعت محدود یا قطع میشد اما از پاییز سال گذشته تاکنون در همه فصول شاهد قطعی برق خانگی و صنعت بودهایم و این مساله به معنی سوءمدیریت است.
وی بیان کرد: سال گذشته در نامهای از وزیر نیرو خواستیم برای امسال پیشبینیهای لازم را از طریق اورهال به موقع نیروگاهها، تکمیل نیروگاههای با پیشرفت فیزیکی بالا و تکمیل سیکل ترکیبی نیروگاههای بلاتکلیف انجام دهد و از بهمن ماه هم نگرانیها در خصوص فصل تابستان را گوشزد کردیم.
یوسفی گفت: با توجه به این شرایط، از وزیر نیرو طرح سوال کردیم و به نیابت از مردم، طرح سوال را پیگیری خواهیم کرد.
وی در خصوص تبعات قطعی برق در حوزههای مختلف اضافه کرد: با توجه به اینکه در استانهای جنوبی مانند خوزستان مردم از پمپ آب و آب شیرینکن استفاده میکنند با قطع برق، عملا آب مصرفی مردم قطع میشود.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با قطع برق در این وضعیت دمایی، سلامت افراد به ویژه سالمندان و کودکان تحت تاثیر قرار میگیرد. از سوی دیگر سالمندان نمیتوانند از راه پلهها تردد کنند و دچار مشکل میشوند.
وی بیان کرد: مشاغلی که اجناس فاسدشدنی دارند از جمله لبنیاتیها، قصابیها و نانواییها هم با قطع برق دچار ضرر میشوند؛ چه کسی قرار است ضرر و زیان این افراد را بدهد؟
یوسفی با اشاره به قطعی برق مدارس و دانشگاهها گفت: چه کسی هزینه افت تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان را در پی قطعی مکرر برق میدهد؟
انتقاد عضو هیات رئیسه مجلس از قطعی برق خانگی و صنعتی: زمان جنگ هم چنین قطعی هایی نداشتیم
نظر شما