میگوی بوشهر به کشورهای مختلف جهان صادر می‌شود

کاظم عبدی در نشست با فعالان صنعت میگوی استان بوشهر اظهار کرد: صنعت پرورش میگو از صنایع رو به رشد در جهان و ایران است و از نظر صادراتی برای سازمان دامپزشکی اهمیت خیلی زیادی دارد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر بیماری نکروز حاد عفونی پانکراس در مزارع پرورش میگو استان بوشهر و هرمزگان این صنعت را با چالش روبرو کرده است .

عبدی یادآور شد: این بیماری در تمام کشورها که اقدام به پرورش میگو می‌کنند وجود دارد ولی در این کشورها با ارتقا سیستم امنیت زیستی و سامانه‌های تشخیصی و همچنین بهبود ساختارها این بیماری کنترل شده است.

وی با اشاره به اینکه بوشهر قطب پرورش آبزیان از جمله میگو است اضافه کرد: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی دام و آبزیان و خواربار جهانی فائو بهترین راهکار مقابله با بیماری نکروز حاد عفونی پانکراس میگو استفاده از مولد SPF است.

عبدی گفت: استفاده از سیستم نرسری از دیگر راهکارهای مقابله با بیماری میگو پرورشی است چراکه نرسری میگو علاوه بر ارتقای سطح ایمنی زیستی و کاهش خطر بروز بیماری، بهره‌وری مزارع پرورش میگو را افزایش می‌دهد.

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی افزود: اصلاح ساختار بهترین روش در مقابله با بیماری میگو پرورشی است.

عبدی اضافه کرد: برای تولید صنعتی نمی‌توان از روش سنتی در مزارع پرورش میگو استفاده کرد که لازم است ضمن اصلاح ساختار باید مکانیزاسیون در پرورش آبزیان به معنای استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات مکانیکی، الکترونیکی و کامپیوتری در دستور کار قرار گیرد

وی یادآور شد: این فرآیندها در مکانیزاسیون پرورش آبزیان شامل تغذیه ماهیان، تصفیه آب، تولید خوراک ماهی، جمع‌آوری و پردازش داده‌ها است.

عبدی گفت: با استفاده از دستگاه‌های خودکار در تولید خوراک و تغذیه آبزیان پرورشی، می‌توان به طور دقیق‌تر و با کمترین خطا اقدام کرد که این مهم از بروز بیماری جلوگیری می‌کند.

وی افزود: در راستای مراقبت از صنعت پرورش میگو آزمایشگاه‌های این سازمان برای مقابله با بیماری این آبزی پرورشی تجیهز شده است.


میگوی بوشهر به کشورهای مختلف جهان صادر می‌شود

بیشتر بخوانید