پایان رقابت ربات‌ها/ مراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد برگزار شد

پایان رقابت ربات‌ها/ مراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد برگزار شدمراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران در دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار و از برگزیدگان تجلیل و تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران، با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، جمشید صباغ‌زاده قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و عوامل اجرایی مسابقه ربوکاپ در سازمان مرکزی دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار شد.

دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با ابراز خوشحالی از حضور در مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقات ربوکاپ اعلام کرد: حرکت دانشگاه آزاد به سمت پرورش نیروی کارآمد، خلاق و حل‌کننده مسائل کشور، حرکتی جدی است.

امتیازات ویژه برگزیدگان در بنیاد ملی نخبگان

وی اظهار داشت: تمام همت خود را برای حضور تمام برگزیدگان همه لیگ‌ها در مسابقات جهانی به کار خواهیم گرفت.

دهقانی با اعلام حمایت همه جانبه از برگزیدگان مسابقات عنوان کرد: برای تمام برگزیدگان، امتیازات ویژه در بنیاد ملی نخبگان در نظر خواهیم گرفت. همچنین آینده‌سازانی که با ایجاد شرکت‌های نوپا آینده پر افتخاری برای کشور خواهند ساخت، حمایت خواهد شد.

حضور بیش از ۳۰۰ تیم از ایران و ۶ کشور دیگر، در هفدهمین دوره ربوکاپ

هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار "یادگیری، آینده درخشان" در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی تشکیل شده بود. متولّی برگزاری این مسابقات، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کمیته ملی روبوکاپ ایران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است.

این دوره از مسابقات ربوکاپ با حضور بیش از 300 تیم و بالغ‌بر 1500 شرکت‌کننده ایرانی و بین‌المللی، از ششم تا هشتم اردیبهشت‌ماه برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این مسابقات، مجموعا در 32 مسابقه و 14 لیگ و در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی به رقابت پرداختند. تیم‌های بین‌المللی این مسابقات از کشورهای آلمان، برزیل، چین، روسیه، مصر و افغانستان بودند.

بخش دانشجویی این مسابقات در ۵ لیگ ربات‌های انسان‌نما، ربات‌های پرنده، ربات‌های کاوشگر مریخ یا مریخ‌نورد، خودروهای خودران و ربات‌های صنعتی برگزار شد. بخش دانش‌آموزی نیز شامل لیگ‌های شبیه‌ساز دو بعدی، دموی دانش‌آموزی، ربات‌های فوتبالیست و ربات‌های امدادگر بود. تیم‌های برگزیده اول تا سوم در هر لیگ مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.

پایان پیام/

بیشتر بخوانید