دوجکوین (DOGE) و پپه (PEPE) بیشترین رشد را در میان ۱۹ میمکوین برتر به ثبت رساندهاند و به ترتیب با ۱۹۶.۱ و ۱۱۵ درصد رشد مواجه شدهاند. همچنین، توکن مرتبط با پپه به نام PepeCoin نیز عملکرد قابلتوجهی داشته و ۱۲۱.۱ درصد افزایش قیمت داشته است.
در همین حال، بونک (BONK) که روی بلاک چین سولانا قرار دارد، ۷۰.۲ درصد رشد کرده است و توکن برت (BRETT) مربوط به پلتفرم Base نیز طی این دوره ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.
نکته جالب این است که بسیاری از میمکوینهای مرتبط با انتخابات آمریکا پس از اتمام رقابتهای ریاستجمهوری با افت شدیدی مواجه شدهاند. به عنوان مثال، توکن MAGA طی ۳۰ روز گذشته ۷۲ درصد سقوط کرده است.
بر اساس دادههای ارائهشده توسط پلتفرم تحلیل بازار Kaito AI، میمکوینها تا تاریخ ۱۴ نوامبر ۲۴ درصد از توجه سرمایهگذاران را به خود اختصاص دادهاند. به این معنا که از هر چهار کاربر رمزارزها که در شبکه اجتماعی X فعالیت دارند، یک نفر درباره میمکوینها صحبت میکند.
با در نظر گرفتن میمکوینها، تنها ۹ بخش از ۲۲ بخش بررسیشده توسط آرتمیس توانستهاند میانگین بازدهی ماهانه بازار (۱۶ درصد) را پشت سر بگذارند.
بخش «ذخیره ارزش» که شامل توکنهایی مانند دش (DASH)، لایتکوین (LTC) و مونرو (XMR) است، به طور متوسط ۴۸.۲ درصد رشد داشته است.
توکنهای بومی بلاکچینهای نسل اول مانند کاردانو (ADA) و اتریوم کلاسیک (ETC) نیز طی ۳۰ روز گذشته رشد ۴۷.۱ درصدی را ثبت کردهاند.
پلتفرمهای قرارداد هوشمند نظیر سولانا (SOL) و سوی (SUI) بازدهی متوسط ۲۴.۳ درصد را تجربه کردهاند که اندکی بیشتر از میانگین بازدهی بازار است.
بااینحال، عملکرد ضعیف برخی از توکنهای شاخص این بخش مانند تومینت (tomiNet)، سلو (CELO) و آپتیمیسم (OP) باعث شده که میانگین کلی این بخش کاهش یابد.
توکنهای مرتبط با اوراکلها، صرافیهای غیرمتمرکز، صرافیهای متمرکز و اپلیکیشنهای دیفای نیز به ترتیب بازدهی ۱۹.۱، ۲۴، ۲۰.۹ و ۲۰.۳ درصدی را به ثبت رساندهاند.
بخش داراییهای دنیای واقعی (RWA) نیز با میانگین رشد ۱۶.۸ درصدی، عملکردی همسطح با میانگین بازار داشته است.
توکنهای مرتبط با حوزه هوش مصنوعی و شبکههای اجتماعی به ترتیب ۱.۶ درصد و ۴.۶ درصد کاهش ارزش داشتهاند.
بازدهی میمکوینها در ۳۰ روز گذشته ۶ برابر میانگین بازار ارزهای دیجیتال بوده است