تولید ۵۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر برای پیک ۱۴۰۱ در کشور در حال اجراست

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق و معاون وزیر نیرو گفت: ۵۰۰ مگاوات تولید برق تجدید پذیر در سطح کشور برای پیک ۱۴۰۱ در دست احداث داریم تا بتواند بخشی از مشکلات کمبود برق را برطرف کند.

به گزارش خبر ساز از کرمان، محمود کمانی معاون وزیر نیرو امروز در آیین امضاء تفاهمنامه توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر و پاک بهینه‌سازی و ارتقاء بهره‌وری در اتاق بازرگانی کرمان اظهار داشت: استان کرمان یکی از استان‌های پر ظرفیت در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر است و هم ظرفیت بالایی در حوزه انرژی‌های خورشیدی، بادی و منابع زیست توده دارد.

کمانی بیان داشت: در حال حاضر استان کرمان حدود ۷۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر دارد و یکی از استان‌های فعال کشور در این زمینه محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه در دست احداث در استان کرمان داریم و قولی که از سرمایه‌گذاران فعال در این حوزه گرفته‌ایم که تا پیک ۱۴۰۱ این میزان برق تولیدی به مدار برسد و این افتخار بزرگی است.

معاون وزیر نیرو تاکید کرد: ۵۰۰ مگاوات تولید برق تجدید پذیر در سطح کشور برای پیک ۱۴۰۱ در دست احداث داریم تا بتواند بخشی از مشکلات کمبود برق را برطرف کند.

کمانی ابراز داشت: برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت سیزدهم احداث 10 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر است که عدد قابل توجهی است و پتانسیل کشور بیش از این است و ما بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات پتانسیل انرژی خورشیدی و بیش از ۴۰ هزار مگاوات باد و زیست توده و ... داریم.

وی افزود: صنایع بزرگ برای تاسیس نیروگاه‌های تجدیدپذیر اعلام آمادگی کرده‌اند و در تفاهمنامه‌ای که بین وزارت نیرو و صنعت صورت گرفت، ۱۰ هزار مگاوات توسعه نیروگاه‌های فسیلی دیده شد که دو هزار مگاوات در حوزه تجدید پذیر به آن اضافه شد.

کمانی بیان کرد: قبلاً محدودیتی در زمینه صادرات انرژی‌های تجدیدپذیر وجود داشت که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده، الان امکان صادرات وجود دارد و امکان استفاده از انرژی تجدیدپذیر برای استفاده از رمز ارز و توسعه این صنعت وجود دارد.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: تولید برق تجدیدپذیر توسط حدود ۵۵۰ هزار واحد خانگی برای چهار سال پیش‌بینی کرده‌ایم و در سال آینده ۱۱۰ هزار واحد برنامه داریم که با کمک دستگاه‌های حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی خانوارهای تحت پوشش آنها می‌توانند از تسهیلات برای راه‌اندازی مجموعه‌های تولید برق تجدیدپذیر استفاده کنند و به‌مدت۲۰ سال به‌صورت تضمینی برق آنها را خریداری می‌کنیم و استان کرمان در این زمینه پیش رو است.

کمانی ادامه داد: تولید از پسماندهای شهری یکی از منابع تولید برق است که برای این کار نیاز به همکاری شهرداری ها و استانداری‌هاست.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

بیشتر بخوانید