تعداد متوفیان این آرامستان حدود ۱ میلیون و ۹۵۰ هزار نفر است، که در ۱ میلیون و ۶۳۰ هزار قبر دو الی سه طبقه دفن شدهاند. برای احداث آرامستان جدید تهران باید مدتها پیش اقداماتی صورت میگرفت.
تاجیک در خصوص تاخیر احداث آرامستان جدید تهران اظهار داشت: «طبیعتاً ما باید ۱۵ الی ۲۰ سال پیش در نقطه امروز بودیم. ولی دوستان بهشت زهرا (س) را توسعه دادند و خیال خودشان را تا مدتی آسوده کردند. اما حتما برای ۵۰ الی ۶۰ سال آینده ما حداقل به ۶ الی ۷ میلیون قبر در تهران نیاز داریم که آن هم در یک نقطه امکان پذیر نیست.
وی افزود: ما بعد از ۵۳ سال که از عمر بهشت زهرا (س) میگذرد، امروز به ۱ میلیون و ۹۵۰ هزار متوفی رسیدیم. این آمار با توجه به تعداد متولدین در دهه ۶۰ که در ۲۰ الی ۳۰ سال آینده به مسنی و پیری میرسند، افزایش خواهد یافت و ۲ الی ۳ برابر این تعداد قبر نیاز خواهیم داشت. باید از سالها قبل فکرش را میکردند. الان دنبال یک نقطه نیستیم، ما باید سه نقطه به صورت همزمان راه بیندازیم.»
پیشینه آرامستان تهران
در تاریخ ۱۵ تیر ۱۳۴۹ آرامستان تهران در منزل سید احمد خوانساری و جمعی از کسبه و معتمدین بازار به نام بهشت زهرا (س) نامگذاری شد. ۲۷ تیر ۱۳۴۹ محمد تقی خیال اولین شخصی بود که در این آرامستان دفن شد. دو روز بعد از اولین دفن در بهشت زهرا (س) مراسم افتتاحیه برگزار شد. حالا، اما در این آرامستان ۴۷۵ هکتاری، حدود ۵۰۰ نفر به طور رسمی و قراردادی و حدود ۲۸۰۰ نفر در قسمتهای مختلف فعالیت میکنند. ظرفیت قبور این آرامستان کمتر از دو سال دیگر تکمیل میشود و باید منتظر ماند تا ببینیم آرامستان جدید تهران کجا خواهد بود؟
ظرفیت بهشت زهرا تمام شد!