ششم مرداد ۱۳۹۰ روز تشکیل جبهه پایداری در ایران است. خانه نشینی ۱۲ روزه آقای احمدی نژاد رئیس جمهور وقت نقش موثری در تشکیل جبهه پایداری داشت . جبهه پایداری فرزند چهرههای اخراجی دولت احمدی نژاد با زعامت مرحوم آیت الله مصباح یزدی است.
جبهه پایداری در اولین بیانیه خود ،مسئولیت و ماموریت اصلی جبهه را تلاش برای تداوم شاخصهای عمده مکتب امام(ره) یعنی عقلانیت ،معنویت و عدالت در حول محور ولایت میداند .
جبهه پایداری خود را فراتر از تفکر حزبی و گروهی دانسته ودر کنار ملت فداکار رشید و بصیر ایران اسلامی پاسدار آرمانهای انقلاب اسلامی میپندارد.
جبهه پایداری اولین مجمع عمومی خود را در پنجشنبه ۸ مهرماه ۱۳۹۵ در تهران برگزار کرد و ۱۷ نفر شامل ۱مرتضی آقا تهرانی۲ صادق محصولی ۳محمد سلیمانی ۴ نصرالله پژمانفر ۵ فاطمه الیا۶ناصر سقای بیریا ۷ قاسم روانبخش ۸ امیرحسین قاضیزاده ۹ میثم نیلی ۱۰ میرهاشم موسوی ۱۱ علی خضریان ۱۲ علیرضا عسگریان ۱۳ غلامحسین رضوانی ۱۴ علی نادری ۱۵ زهره لاجوردی ۱۶ مجید متقی فر ۱۷ مجید دوست علی را به عنوان شورای مرکزی انتخاب کرد .
براساس اصل محوری؛ فعالیت و مشروعیت این جبهه با نظارت سه فقیه جهت بررسی و انطباق اندیشهها و عملکرد با "میزان" ولایت فقیه تعیین شده است. اعضای فقها شامل آیت الله خوشبخت و آیت الله مصباح یزدی بودند. نفر سوم ناشناس باقی مانده است.
با فوت آقایان مصباح یزدی و خوشبخت به نظر میرسد رهبر معنوی و سیاسی جبهه اینک در اختیار آیت الله میرباقری باشد .
جبهه پایداری در انتخابات ۱۳۹۶ ریاست جمهوری از آقای سعید جلیلی حمایت کرد که نتوانست در کارزار سیاسی مذکور توفیقی به دست آورد است.
استراتژی اصلی جبهه پایداری به دست آوردن هسته اصلی قدرت در نهادهای تصمیم سازی تصمیم گیری و مدیریتی است.
ساختار صدا و سیما با آمدن وحید جلیلی تقریباً در اختیار جبهه پایداری قرار گرفته است. پشتیبانی مالی جبهه پایداری بر عهده صادق محصولی دبیر کل فعلی و وزیر کشور دولت احمدی نژاد و سرمایه دار کلان می باشد .او در پیام تبریک خود به مناسبت پایان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بدون نام بردن از دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب برای انتخاب وزرا خط و نشان کشید .
با بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ۳۱ تیرماه جاری و تأکید ایشان بر همکاری بین قوا و کمک به همدیگر و تشکیل یک کل حاکمیتی، ایشان اشاره کردند؛ در یک جاهایی قواباید نسبت به هم اغماص داشته باشند. توصیه موکد رهبری معظم انقلاب اسلامی به نمایندگان؛ تعامل سازنده بادولت جدید است. راهبرد محوری ایشان برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی آن است که همه کمک کنند تا رئیس جمهور منتخب بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد انجام بدهد . لنا به تاکید ایشان موفقیت رئیس جمهور منتخب موفقیت همه ماست. اگر رئیس جمهور در اداره کشور در پیشبرد اقتصاد کشور در مسائل بینالمللی کشور و در مسائل فرهنگی کشور به موفقیت دست پیدا کند، همه ما به موفقیت دست پیدا کردیم. پیروزی او پیروزی همه ماست. این را واقعاً باید از بن دندان باور کنیم. در مسائل مهم کشور باید صدای واحد( از طرف قوا) شنیده شود. باید از مجلس امواج مثبت صادر شود و کلام و سخن نمایندگان باید آرامش بخش و بدور ازموضوعات اختلاف برانگیز باشد.
اینک نمایندگان مجلس به ویژه نمایندگان مجلس عضو جبهه پایداری یا حامی آن در معرض آزمون جدی هستند که تا چه حد تا بن دندان به شاخص میزان وفادارند؟تا چه حد جبهه پایداری و نمایندگان عضو آن شاخصهای مطرح شده توسط رهبری معظم انقلاب اسلامی در تعامل با دولت جدید و مهمتر از آن موفقیت آقای دکتر پزشکیان نصب العین خود قرار خواهند داد.
بدون شک سرنوشت آینده سیاسی جبهه پایداری در گرو پایبندی به رهنمودهای رهبری فرزانه انقلاب اسلامی و تعامل با رئیس جمهور برگزیده مردم در گفتار و عمل و پاسخگویی مثبت به امید ایجاد شده در انتخابات چهاردم است.
جبهه پایداری در بوته آزمون عملی