فارس من| نتیجه آزمون استخدامی فرزندان شاهد و جانباز بالای 70 درصد چه شد؟

با وجود اعلام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای 70 درصد در فروردین امسال همچنان این موضوع با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه است.

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبر ساز، با وجود اعلام امیر حسین قاضی زاده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد در فروردین امسال همچنان این موضوع با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه است.

*همه مشمولان این قانون تا پایان سال استخدام می‌شوند

قاضی زاده پیش از این به رسانه‌ها گفته بود: «دولت طبق قانون تا پایان برنامه ششم توسعه باید همه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد را استخدام کند. براساس تفاهم صورت گرفته با سازمان اداری و استخدامی ۱۷ هزار ظرفیت شغلی برای این افراد ایجاد شده است. سال گذشته ۵۷ هزار ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی تبدیل وضعیت شدند و مراحل استخدام هفت هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در حال انجام است و ۱۰ هزار نفر نیز در سال جاری استخدام می‌شوند.»

اما گویا این موضوع با مشکلاتی مواجه شده و فرزندان این عزیزان همچنان چشم به راه اجرای قانون هستند. پیش از این نیز در اسفند سال گذشته رئیس بنیاد شهید با صحبت در خصوص این موضوع گفته بود: «قوانین خوبی برای استخدام فرزندان شاهد و جانبازان ۷۰ درصد وضع می‌شود، اما در اجرا برخی از این قوانین دچار چالش هستند.»

*بلاتکلیفی مشمولان این قانون از اجرای آن

تعدادی از فرزندان شاهد و جانباز بالای ۷۰ درصد در بخش فارس من خبر ساز از اجرا نشدن این قانون گله کرده و خواستار پیگیری شده‌اند. در این درخواست آمده: «ما فرزندان شهدا و ایثارگران ۷۰ درصد تیرماه ۱۴۰۰ در آزمون ویژه استخدامی بند ج ماده ۸۷ شرکت نموده و تمام مراحل گزینش و ... را با قبولی پشت سر گذاشتیم که حدود یکسال از تاریخ برگزاری آزمون می‌گذرد که سازمان برنامه و بودجه به علت عدم تامین اعتبار از شروع به کار ما جلوگیری می‌کند و این امر باعث بلاتکلیفی ما شده است.

این مهم در صورتی است که قبل از برگزاری آزمون اعتبار تخصیص پیدا می‌کند که مجوز برگزاری آزمون استخدامی داده شود. ولی سازمان برنامه از این امر سرباز زده و باعث مشکلات عدیده‌ای برای فرزندان شهدا و ایثارگران ۷۰ درصد شده است.»

*تأمین نشدن اعتبار، علت اصلی اجرا نشدن قانون استخدامی

در همین خصوص سردار حسن‌زاده، مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید در پاسخ به پیگیری خبر ساز گفت: ما از سال اول تصویب این قانون به طور جدی پیگیر اجرای آن بوده‌ایم؛ تا اینکه بالاخره در سال آخر دولت قبل، مجوزی از سوی رئیس جمهور وقت برای به‌کارگیری ۱۲ هزار نفر از مشمولین این قانون اخذ شد.

وی افزود: به دلیل تامین اعتبار رونوشتی از همان مجوز به رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه نیز ارسال شد. همچنین با پیگیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۰ آزمون مربوطه توسط سازمان سنجش آموزش برگزار و حدود ۷ هزار نفر در ۴۷ دستگاه پذیرفته شدند.

مدیرکل اشتغال بنیاد با بیان اینکه به دلیل تامین نشدن اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه این افراد هنوز توسط دستگاه‌ها دعوت به کار نشده‌اند، ادامه داد: تاکنون ۶ فقره نامه از طرف معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه ارسال و درخواست تامین اعتبار شده است که تا این لحظه بی‌پاسخ مانده و کماکان موضوع در دست پیگیری است.

همچنین دو فقره مکاتبه با رئیس جمهور و مکاتبه‌ای نیز با معاون حقوقی رئیس جمهور در همین خصوص انجام گرفته که به سازمان برنامه و بودجه نیز ابلاغ شده است. وظیفه تامین اعتبار طبق قانون بر عهده سازمان برنامه و بودجه می‌باشد که پس از تامین اعتبار همه عزیزان به‌کارگیری خواهند شد.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید