به گزارش گروه دیگر رسانههای خبر ساز، روزنامه جوان نوشت: سناریوسازی علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد یک اجماع جهانی نتیجه نداد. شش ماه پس از آن امریکاییها در باتلاق عراق گرفتار شدند. پس از این ماجراجویی عجیب و بیحیثتی امریکا در منطقه، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت باید کمیته حقیقتیاب تشکیل شود تا مشخص گردد چه کسانی به رئیسجمهور بوش اطلاعات غلط دادهاند! بعدها نشریه فری بیکن که اخبار خاص از درون امریکا را منتشر میکند، افشا کرد برخی گروههای برانداز از داخل و بیرون ایران، با دادن رشوه و هدایای گرانقیمت به مقاماتی، چون جان بولتون و تعدادی سناتور دیگر، آنها را مدیریت اطلاعاتی میکنند.
التقاط اطلاعاتی و ترکیدن بمب اجتماعی
در طول دو دهه گذشته یکی از مهمترین ترفندهای گروهک تروریستی منافقین استفاده از «لابیهای سیاسی» در امریکا بوده است. منافقین با پولپاشی در کنگره و مجلس نمایندگان امریکا برخی از شخصیتهای سیاسی امریکا را جذب کرده و به کمک آنها شگرد قدیمی ضد اطلاعات را به کار میگیرند. در میانه جنگ تحمیلی یکی از وظایف گروهک منافقین آن بود که از خاک عراق با داخل کشور تماس گرفته و منابع آلوده ایجاد کنند، پس از سقوط صدام این فرقه تروریستی همچنان از این شیوه استفاده و این بار هدف خود را در میان سیاستمداران غربی تعیین کرده است. گفته شده است هزینههای سنگین لابی سیاسی، برگزاری نشستهای سالانه و میتینگهای خیابانی این گروهک را چند کانال مجزا از یکدیگر تأمین میکنند.
سال ۲۰۱۳ بود که سخنگوی این گروهک اعتراف کرد منابع مالی این فرقه تروریستی توسط دولت سعودی و یک دولت دیگر عربی تأمین میشود. روزنامه گاردین نیز در گزارشی مشابه نوشته است افسران موساد با این کالت تروریستی در ارتباط مستقیم بوده و برخی اطلاعات نادرست و ضد ایرانی به وسیله منافقین برای دفتر سناتورهای امریکایی ارسال میشود. در سالهای اخیر به دلیل بدنامی سیاسی منافقین دولتهای غربی از این گروهک تروریستی خواستهاند با شیوه «سفیدسازی» نیروی مزدور پروش دهد! رهگیری چند اقدام سیاسی و ضد ایرانی در کشورهای غربی به وضوح رد پای منافقین را نشان میدهد. گردانندگان کمپینهایی، چون «چهارشنبههای سفید» که در آن به ترویج بدحجابی پرداخته شده است، کمپین تحریم ورزش ایران و نیز تعدادی عملیات روانی با بستر ضد اسلامی نشان میدهد در پشت ماجرا منافقین نقش اول را بازی میکنند. یکی از اعضای رهایی یافته از این گروهک مخوف تروریستی در خاطرات خود نوشته است: «اعضای گروهک رجوی در دهه ۶۰ در خیابان با مسلسل به سوی مردم آتش گشوده و از پیرمرد ۹۰ ساله تا کودک سه ساله را به شهادت رساندند. همین گروه حالا رنگ عوض کرده و به جای تن کردن لباس سازمانی، در شبکههای اجتماعی پرسه زده و دست به ترور مجازی میزنند!»
این عضو سابق منافقین در ادامه نوشته است: «سازمان دستور داده است باید در ایران «بمب اجتماعی» را منفجر کرد؛ اشاره آن بود که از درون آنقدر فشار را زیاد کنیم که با تلنگری از بیرون (کمک نظامی خارجی) حکومت سقوط کند». ماجرای عجیبی است، گروهکی که روزگاری در خیابانهای تهران با استفاده از بمبهای مغناطیسی دست ساز دست به جنایت علنی میزد، این روزها با افزایش پیچیدگی در داخل بسترسازی کرده و با بازی در نقش دیدهبان به دشمن گرای دروغین میدهد. گذر زمان نشان داده است اقدامات تخریبی منافقین جز هزینه سنگین افزودهای برای دشمن نداشته است.
کمکهای ایرانی و اسرائیلی به منافقین
البته این فقط شبکه پیچیده و آلوده منافقین نیست که با بزک کردن خود سعی دارد ضمن ایجاد التقاط اطلاعاتی در کشورهای غربی اهداف شوم خود را پیش ببرد. حسین هیکل روزنامهنگار ارشد مصری، تیرماه سال ۸۸ در گفتگو با شبکه الجزیره خبری قابل تأمل را بازگو کرده است. او گفته است: «فقط دو روز مانده به انتخابات در ایران، ۱۸ هزار پیام با محتوای تقلب در انتخابات و ضرورت اعتراض خیایانی در فیسبوک و توئیتر منتشر شده است. این پیامها از سوی کاربران اسرائیلی ارسال شده است. دولت اسرائیل پس از سقوط رژیم پهلوی نفوذ استراتژیک خود در ایران را به صورت کامل از دست داده و حتی از سوی جمهوری اسلامی ایران مورد هدف قرار گرفته است.»
افشاگری روزنامه نگار مطرح مصری قابل تأمل است، زیرا سه روز پس از پایان انتخابات موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات و نیز محتشمیپور یک نشست خبری با حضور رسانههای خارجی در تهران برگزار و اعلام کردند در انتخابات تقلب شده و مردم باید در خیابان بمانند؛ در آن جلسه محتشمیپور با صدای بلند اعلام کرد آمدن مردم به خیابان یک هشدار به نظام است و تا ابطال همه صندوقها ما پس نمیکشیم!
همزمان با ارسال این پیام از ایران به بیرون، باراک اوباما رئیسجمهور امریکا اعلام کرد از جنبش به اصطلاح سبز در ایران حمایت میکند، بعدها در ایمیلهای فاش شده از هیلاری کلینتون مشخص گردید یک رابط از داخل ایران از جانب یکی از رهبران معترض به نتایج انتخابات (سران فتنه) با امریکاییها ارتباط برقرار و درخواست کمک مالی کرده است! کلینتون در پاسخ به این نامه خواسته است نوع درخواست این رابط ایرانی مورد بررسی قرار گرفته و خواسته این فرد اجابت شود.
این سطح از خیانت به کشور تنها در ماجرای افشای ایمیلهای وزیر خارجه امریکا باقی نماند، زیرا مدتی بعد یک ضد انقلاب فراری در لندن چند فایل صوتی منتشر کرد که در یکی از آنها مهدی هاشمی رفسنجانی خواسته بود یک کانال ارتباطی با امریکا فراهم شود تا با اعمال تحریمهای جدید علیه مردم ایران آتش فتنه روشن باقی بماند! کنگره امریکا طبق درخواست این دست از اصلاحطلبان در سال ۲۰۰۹ تحریمهای سنگینی علیه مردم کشورمان وضع کرد.
بعدها مایکل لدین فاش کرد جنبش سبز شجرهنامهای تا سال ۱۹۸۰ (دهه شصت) دارد. معنای آن سخن برای مفسران سیاسی عیان و قابل تأمل است. محسن کنگرلو مشاور امنیتی موسوی (از سران فتنه) گفته است سال ۱۹۸۵ به امریکاییها پاسپورت ایرلندی دادیم تا به تهران آمده و با برخی چهرههای سیاسی دیدار کنند، ما عمداً از آنها خواستیم پاسپورت جعلی با خود بیاورند! در آن روزها برخی با دادن اطلاعات غلط به واشنگتن ادعا کرده بودند در داخل ایران برخی آماده گفتگو با غرب هستند. در آن زمان امام (ره) در برابر این فتنه سنگین به تنهایی ایستادگی کرد.
تکرار مشاورههای خائنانه
دادن اطلاعات غلط به دشمن با هدف ایجاد فشار داخلی و خارجی بعدها باز هم تکرار شده؛ گراهایی، چون خالی بودن خزانه، آمادگی ایران برای گفتگو با امریکا بدون واسطه با اسم رمز کدخدا و سقوط اقتصاد کشور بدون FATF از جمله مواردی است که خسارتهای فراوان پیش پای کشور گذاشته که به مراتب خطرناکتر از اقدامات اشرار مسلح ضد انقلاب در تاریخ معاصر کشورمان بوده است. اگر ضد انقلاب با دادن اخبار فیک به مقامات امریکایی سبب طراحی چند عملیات پوشالی و خفیف علیه جمهوری اسلامی ایران شده است، شبکهای از کارشناسان دو تابعیتی در پوشش کارشناس در گذشتهای نه چندان دور سعی داشت اقتدار نظام را تحت تأثیر قرار دهد. تاوان خیانت این دست افراد کمتر از عملیات منافقین در تنگه چهار زبر نیست، آنچه رهبرانقلاب درباره خیانت مشاوران خائن در سخنرانی در حرم امام (ره) به آن اشاره کردند لایههایی عمیق دارد.
انتهای پیام/