وقتی نجات معتادان، دغدغه گروه خیریه می‌شود/ ترک اعتیاد معتادان با رفتار صمیمی و دوستانه

کمک به معتادان محله هرندی تهران، از موضوعات ویژه برنامه جشن رمضان شب گذشته بود.

به گزارش خبرنگار سلامت خبر ساز، برنامه جشن رمضان شب گذشته با حضور نیکوکاری روی آنتن رفت که به معتادان راه ترک اعتیاد را نشان می‌دهد. «سید علی میرحسینی» که پیش‌تر معلم و مهندس بوده است، اکنون با فعالیت در گروه خیریه خود برای بهتر شدن شرایط اجتماعی شهر تهران تلاش می‌کند. وی در این برنامه، برخی از آسیب‌دیده‌ترین مناطق تهران را معرفی کرد و از اقدامات گروه خود برای بهبود شرایط آن‌ها گفت.

این نیکوکار جوان گفت: «محله هرندی تهران که قدیم با نام دروازه غار شناخته می‌شده، از اصیل‌ترین و قدیمی‌ترین محله‌های تهران است که به واسطه اتفاقاتی که در پایتخت اتفاق افتاده دچار مشکلات شده و شرایط سختی در آنجا وجود دارد. آسیب‌های مختلفی در این محله دیده می‌شود و شدت آن نسبت به دیگر مناطق تهران بیشتر است. متاسفانه مواردی مانند کارتن‌خوابی و اعتیاد در محله هرندی، به شکل متجاهر وجود دارد که باعث آزار ساکنان منطقه می‌شود».

سید علی میرحسینی ادامه داد: «به طور کلی می‌توان گفت هر معتاد و کارتن خوابی که از منطقه خود رانده و طرد می‌شود، به محله هرندی می‌آید و این مسئله بسیار ساکنان آن منطقه را اذیت می‌کند. خوشبختانه اتفاقات بسیار خوبی در این محله در حال رخ دادن است و با کمک مسئولان مربوطه توانسته‌ایم مسیر مناسبی برای آینده آن شکل دهیم».

وی افزود: «ما در نوجوانی از مدارس و دانشگاه‌های سراسر تهران گروهی تشکیل دادیم که فعالیت‌های جهادی در کل کشور انجام می‌دادند و اردوهای جهادی می‌رفتند. پس از مدتی به این نتیجه رسیدیم که تمرکز خود را بر یک منطقه مشخص بگذاریم تا بتوانیم تمامی مشکلات آن را برطرف کنیم. منطقه هرندی به دلایل مختلف سر زبان‌ها افتاده بود و کانون توجه بسیاری از افراد چه خوب و چه بد قرار گرفته بود. این مسائل باعث شد ما و بسیاری از گروه‌های دیگر تمایل پیدا کنند که آسیب‌ها و مشکلات آن محله را برطرف کنیم. »

او اظهار کرد: «بسیاری از کسانی که به دام اعتیاد می‌افتند، دلتنگ دوران خوش زندگی و امیدواری‌های گذشته هستند. از این رو حامیان می‌توانند با یک دوستی ساده و رفتار مناسب آن‌ها را به بهبود پیدا کردن ترغیب کنند. متاسفانه در جامعه ما بسیاری از افراد ارزش بالایی برای اشخاصی که اعتیاد خود را ترک می‌کنند قائل نیستند؛ این درحالی است که ترک کردن اعتیاد بسیار کار دشوار و سختی است که زمان و انرژی بسیاری می‌طلبد.»

این نیکوکار تهرانی گفت: «گروه خیریه ما برخلاف بسیاری از گروه‌های دیگر که به صورت اتفاقی شکل می‌گیرند، یک هسته مرکزی دارد که اعضای آن از دوران مدرسه با هم دوست بوده‌اند و سپس در دانشگاه و پس از آن این دوستی را ادامه دادند. من نیز یکی از این اعضا بودم که توانستم ارتباط را با دوستان خود پس از کنکور حفظ کنم و از آنجایی که از کودکی دغدغه نیکوکاری را داشته‌ایم این مسیر را انتخاب کردیم.»

سید علی میرحسینی ادامه داد: «طی دوران زندگی ام کارهای بسیاری انجام دادم که شامل معلمی، مهندسی و مدیریت مجموعه محرومیت زدایی می‌شود. علت فعالیت من در این حوزه آن است که جنس درآمدی که پس از زحمت کشیدن برای بهبود شرایط کشور به دست می‌آید به مراتب از مسیرهای دیگر برای من با ارزش‌تر است. با وجود آن که درآمد من نسبت به هم‌سن‌هایم کمتر است اما می‌تواند بگویم فعالیت‌هایی که صورت می‌دهم ارزش به مراتب بالاتری دارد. کار در حوزه نیکوکاری هر لحظه اش خاطره است چرا که حال خوب یک مددجو می‌تواند تمامی سختی‌ها و دشواری‌هایی که در مسیر بوده‌ را برطرف کند و حال انسان را بهتر کند.»

ویژه برنامه جشن رمضان که هر شب ساعت ۲۱:۴۰ به تهیه کنندگی کاوه امیری جاوید از شبکه ۵ سیما پخش می شود، شب گذشته با حضور نیکوکار حوزه ترک اعتیاد بر روی آنتن رفت. علاقه مندان می‌توانند تصاویر، فیلم ها و اطلاعات بیشتر این برنامه را در صفحه اینستاگرامی برنامه به آدرس @JashneRamezanTV5 مشاهده کنند.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید