فاطمه گودرزی مقدم، کارشناس بخش بازاریابی این شرکت دانشبنیان با اشاره به طراحی و ساخت دستگاه شبیهسازی جراحی دندان در این شرکت، گفت: این دستگاه بهویژه برای جراحیهای دندانپزشکی طراحی شده است که علاوه بر فراهم کردن امکان انجام جراحی بهصورت فیزیکی برای رزیدنتها، یکسری دورههای آموزشی در آن دیده شده است که دانشجویان هر مرحله از جراحی را با این دستگاه آموزش میبینند.
وی با اشاره به اهمیت این دستگاه، اظهار کرد: پیش از اینکه رزیدنت وارد مرحله جراحی واقعی بر روی بیمار شود، میتواند مهارتهای خود را روی این دستگاه تمرین کند تا از بروز خطاهای احتمالی جلوگیری شود.
گودرزی با تاکید بر اینکه دورههای آموزشی در این دستگاه شبیهساز بهصورت سهبعدی (3D) نمایش داده میشود، یادآور شد: این دستگاه به گونهای طراحی شده که برای رزیدنتها، فضای کلینیکی را شبیهسازی میکند و دانشجویان میتوانند به صورت واقعی تمامی مراحل جراحی را بر پلتفرم این شبیهساز، تجربه کنند.
این محقق با بیان اینکه در این دستگاه، تمامی ابزارهای لازم برای جراحی دندانپزشکی، از جمله توربین، آینه و پدالها، شبیهسازی شده است، خاطر نشان کرد: این دستگاه امکان تکمیل کردن دورههای آموزشی جراحی را برای دانشگاهها فراهم میکند، به گونهای که در پایان دوره، این سیستم برای دانشجویان امتیازدهی میکند.
گودرزی افزود: سیستم امتیازدهی دستگاه شبیهساز جراحی ما کمک میکند تا رزیدنتها خطاهای خود را شناسایی کنند. به این معنا که اگر در بخشی از جراحی دانشجو امتیاز کمتری دریافت کند، این دستگاه به وی نشان میذهد که در کدام مرحله دچار مشکل است و از این طریق مهارتهای دانشجویان در جراحی ارتقاء خواهد یافت.
کاهش خطاهای انسانی در جراحیهای دندانپزشکی با دستگاه شبیهساز ایرانی