سیستم های آنتن دهی موبایل با برق کار می کنند که با قطعی برق، باتری ها از کار می‌افتند

محمد علی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک و کارشناس حوزه فناوری، درباره چالش‌های آنتن دهی در روز‌های اخیر به «انتخاب» گفت: مقدار باتری که برای سایت‌ها از سوی اپراتور گذاشته می‌شود، برای ساعات مشخصی و حدوداً دو ساعت است و با توجه به کمبود برق، یا نزدیک شدن زمان قطع برق، باتری‌ها شارژ نمی‌شوند. سیستم‌های آنتن دهی با برق مستقیم کار می‌کنند و باتری هم جایگزین آن است.




وی در رابطه با لزوم توسعه آنتن دهی توسط اپراتور‌ها بیان کرد: راهکار‌های جایگزین مسائل اقتصادی دارد. اگر قرار باشد یک باتری 6 ساعت جواب دهد، فقط با افزایش میزان باتری مشکل حل نمی‌شود. وقتی درآمد اپراتور و درامد پایین است، اپراتور‌ها عملیات‌های اولیه را به سختی انجام می‌دهند. در نتیجه برای اپراتور نمی‌صرفد که سرمایه‌گذاری بیشتری برای این کار انجام دهد.

او افزود: وزارت ارتباطات ارتباطی با این موضوع ندارد و ناظر شاخص کیفیت است. وزارت ارتباطات هم گله‌مند است و اپراتور‌ها را جریمه می‌کند.

یوسفی‌زاده درباره تفاوت ایران و کشور‌های توسعه یافته در حوزه آنتن دهی گفت: ساختار ایران در حوزه آنتن دهی استاندارد است اما مشکل کمبود برق است. در کشور‌های توسعه یافته اپراتور‌ها چون توانایی اقتصادی بیشتری دارند، باتری‌هایشان را توسعه می‌دهند و کمبود برق ندارند.



سیستم های آنتن دهی موبایل با برق کار می کنند که با قطعی برق، باتری ها از کار می‌افتند

بیشتر بخوانید