زندگی در مریخ چه تغییراتی در شمایل انسان ایجاد خواهد کرد؟

به گزارش روسیا الیوم، یک کارشناس فاش کرده است انسان‌هایی که در آینده در مریخ زندگی می‌کنند، دستخوش تغییرات فیزیکی اساسی خواهند شد و ممکن است به زیرگونه جدیدی تبدیل شوند.

کایل زاگرودزکی، موسس شرکت سلامت استخوان OsteoStrong، توضیح می‌دهد که محیط خشن مریخ می‌تواند انسان‌ها را به تبدیل شدن به نسخه‌های ترسناک «عموزاده‌های زمینی» خود تبدیل کند.

به گفته زاگرودزکی، در ابتدا فضانوردانی که به مریخ می‌روند احساس خوبی خواهند داشت، زیرا سطح پایین گرانش وزن استخوان‌ها و مفاصل آنها را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تازه وارد‌ها در کوتاه مدت مزیت فیزیکی بسیار خوبی خواهند داشت تا زمانی که استخوان‌ها و عضلات آن‌ها طبق شرایط مریخ تنظیم شود.

انتظار می‌رود که زندگی در گرانش مریخ (حدود ۳۸ درصد گرانش زمین) برای دوره‌های طولانی اثرات قابل توجهی بر بدن انسان داشته باشد.

برآورد‌های خوش بینانه از یک مطالعه در دانشگاه استنفورد در سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد که فضانوردانی که در یک مأموریت سه ساله به مریخ می روند، وقتی باز می‌گردند یک سوم تراکم استخوان خود را از دست خواهند داد و حدود نیمی از آنها ممکن است دچار پوکی استخوان شوند.

زاگرودزکی ادامه می‌دهد: برای بازدیدکنندگان بزرگسال جدید، کشیدگی ستون فقرات ممکن است اولین تغییر قابل توجه باشد، به غیر از تغییر در توزیع چربی، که ممکن است در طول زمان عجیب‌تر به نظر برسد، احتمالاً تغییرات فیزیکی خارجی قابل توجهی را برای بزرگسالانی که برای مدت کوتاهی از مریخ دیدن می‌کنند نخواهیم دید.

زاگرودزکی چگونگی بقای انسان در محیط سخت مریخ را بسیار نامشخص دانست، اما تاکید کرد اگر دیدگاه ایلان ماسک از آینده محقق شود، انسان‌ها می‌توانند در آینده‌ای نه چندان دور به طور نامحدود در مریخ زندگی کنند.

زاگرودزکی گفت: نسل‌های جدید متولد شده در مریخ احتمالاً با اقوام زمینی خود بسیار متفاوت هستند.

زاگرودزکی وقتی از او پرسیده شد که این نسل جدید انسان چگونه می‌تواند باشد، گفت: تغییر در توزیع چربی و پف‌کرده‌تر شدن چهره‌ها، احتمالاً اولین تغییراتی ابتدایی است که ممکن است شاهد باشیم و نسل جدید، به‌ویژه بعد از بلوغ، بسیار متفاوت به نظر می‌رسد.

انسان‌هایی که در مریخ به دنیا می‌آیند نه تنها صورت‌های گردتری خواهند داشت، بلکه انگشتان و اندام‌های بلندتری نیز خواهند داشت.

همچنین ممکن است به دلیل اختلال در رشد قلبی عروقی به طور مزمن رنگ پریده باشند.

زاگرودزکی توضیح داد: بدون اثرات گرانش زمین، من انتظار دارم که انسان‌ها در سراسر جهان به طور قابل توجهی رشد استخوان، ماهیچه و عروق مختل می‌شود.

انسان‌های مریخی بسیار ضعیف‌تر از عموزاده‌های زمینی خود هستند و با پیامد‌های تشعشعات کیهانی و اختلال در سطح گلوکز خون دست و پنجه نرم می‌کنند.

زاگرودزکی گفت: عضلات برای قدرت بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها همچنین دارای گیرنده‌های انسولین ضعیف هستند و تصور می‌کنم دیابت نوع ۲ یکی از مشکلات جدی در مریخ خواهد بود.

پسرعمو‌های مریخی ما اگر برای بازدید از زمین بیایند به سختی سازگار خواهند شد و فقط برای راه رفتن باید تمرینات قدرتی انجام دهند.

زاگرودزکی افزود: بدون آمادگی بدنی طولانی مدت، شرایط به طور تصاعدی برای آنها دشوارتر خواهد بود. ضعف سیستم قلب، رگ‌های خونی، استخوان و عضلات باعث سخت شدن ساده‌ترین کار‌ها می‌شود.


زندگی در مریخ چه تغییراتی در شمایل انسان ایجاد خواهد کرد؟

بیشتر بخوانید