به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرزاری فارس، بانک جهانی اعلام کرده که گرم شدن کره زمین اختلال جدی را در امنیت غذایی دنیا بویژه کشورهای آفریقایی طی 30 سال آینده ایجاد خواهد کرد.
بانک جهانی اعلام پیش بینی کرده است که کشورهای آفریقایی تا سال 2050 حدود 30 درصد زمین های ذرت و آناناس و 60 درصد زمین های تولید لوبیا از دست خواهد داد.
بانک جهانی در این گزارش، به اهمیت مقابله با تغییرات آب و هوایی و گرم شدن زمین تاکید کرده و نوشته است کشورهای جهان باید از همین الان با این پدیده مهم که از آن به فاجعه طبیعی یاد کرده مبارزه کند.
این نهاد بین المللی در حال حاضر منشاء بسیاری از سیل های اخیر در کشورها از جمله پاکستان را تغییرات آب و هوایی اعلام کرده که در سالهای گذشته آرام آرام اثرات منفی آن شکل گرفته و اکنون به بحران کشورها تبدیل شده است.
در گزارش بانک جهانی آمده است: در سال 2020 بیش از یک پنجم مردم آفریقا با گرسنگی مواجه شدند و این قاره سالانه بیش از 43 میلیارد دلار غذا وارد می کرد.
بانک جهانی هشدار داده است: برآوردها نشان میدهد در صورتی که این کشورها تدابیر مالی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی در نظر بگیرند اثر به مراتب بهتری نسبت به هزینه ای که برای واردات غذا می کنند خواهد داشت.
انتهای پیام/ ت 23