خط ویژه| چرا ابطحی دستور افسر اسراییلی را اجرا می‌کند؟/ تهیه گزارش نیابتی با کلیدواژه «ظلم جمهوری اسلامی به زنان»

«گره زدن برجام به اقتصاد و معیشت مردم» یکی از کارویژه های اصلی جریان اصلاح‌طلب و رسانه‌های منتسب به این طیف است و این یک دستور از سوی سرویس جاسوسی موساد است.

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

ابطحی با افسر اسرائیلی چه نسبتی دارد؟!

«محمدعلی ابطحی» رئیس دفتر و معاون پارلمانی رئیس جمهور در دولت اصلاحات و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در یادداشتی در روزنامه شرق نوشت: «آقای رئیسی! شاید توجه ندارید که با وجود شعارهای شما، اقتصاد این دوران بیشتر از همیشه به برجام گره خورد. انتظار سال‌ها در این یک سال جدی‌تر شده. هم شما و هم ملت تجربه‌دیده می‌دانند که از امضای برجام معجزه‌ای برنمی‌خیزد؛ اما این انتظار آسیب‌های روحی و اقتصادی بسیاری به جای می‌گذارد. یا یک تُک پا بروید اتریش امضا کنید و خلاص یا همان جور که احتمالاً ته دل خودتان و خیلی از مسئولان دیگر هست، بگویید برجام بی‌برجام. سربسته می‌گویم موفقیت در حل مشکلات مردم است، نه در سینه سپرکردن بی‌پشتوانه.»

وی در ادامه نوشت: «مشکلات معیشتی نفس‌گیر شده است. شما ۲۴ ساعته هم تلاش کنید، کم است. مردم به اندازه کافی خسته‌اند. این بهانه هم که کسانی می‌خواهند دولت را تضعیف کنند، وجود ندارد. این حاشیه‌های پرسروصدا را که به‌مثابه انگشت در چشم مردم کردن است، کم کنید. هم برای خودتان بهتر است و هم برای آرامش مردم که شاید بتوانند این مشکلات را تحمل کنند.»

«گره زدن برجام به اقتصاد و معیشت مردم» یکی از کارویژه های اصلی جریان اصلاح طلب و رسانه‌های منتسب به این طیف است. این کارویژه در دولت روحانی کلید خورد و همچنان از سوی این جریان سیاسی ضریب داده می‌شود.

نکته قابل تأمل اینجاست که این دستورالعمل مخرب پیش از این به عنوان توصیه یک افسر اطلاعاتی اسرائیل در رسانه‌ها درز پیدا کرد. در ماه‌های گذشته مکاتبات یکی از افسران موساد (با اسم مستعار «لنی») با یکی از خبرنگاران رویترز (به نام «جان آیریش») فاش شد. در بخشی از توصیه‌های افسر موساد خطاب به خبرنگار این رسانه انگلیسی آمده بود: «جمهوری اسلامی ایران به مرحله‌ای رسیده که چه با برجام و چه بدون برجام، توانایی رسیدن به سوخت ۲۰ درصد و بالاتر از آن را هم دارد و این نشان می‌دهد تحریم‌ها و تأثیر آن بر اقتصاد ایران، کارایی قبلی خود را از دست داده اما باید فضای رسانه‌های بین‌المللی به‌گونه‌ای باشد که نخبگان در ایران را به این تحلیل برساند که بدون برجام، اقتصاد ایران شکست خواهد خورد.»

سؤال اینجاست که ابطحی و همقطاران وی چرا عیناً دستورالعمل برجامی افسر اطلاعاتی اسرائیل را پیاده می‌کنند؟! چرا فعالین فتنه در سال ۸۸ که اتفاقاً ابطحی نیز در میان آنها بود، از سوی مقامات رژیم صهیونیستی مورد تمجید قرار گرفته و لقب «سرمایه‌های اسرائیل در ایران» را دریافت کردند و البته هیچگاه نسبت به آن اعلام برائت نکردند؟!

تهیه گزارش نیابتی با کلیدواژه «ظلم جمهوری اسلامی به زنان»!

رسانه‌های معاند برای تهیه گزارش میدانی و گفت و گو با برخی افراد در داخل کشور با محدودیت مواجه هستند؛ اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانه‌های جریان اصلاح طلب، این خلاء را برای رسانه‌های حامی تحریم و تحقیر و توهین به مردم ایران، برطرف کرده‌اند.

همین چند هفته پیش بود که روزنامه شرق خبری دروغ درباره مدفون شدن ۲۰۰ نفر در سیل امامزاده داوود منتشر کرد. گزارش مذکور بلافاصله با استقبال ویژه بی بی سی و اینترنشنال سعودی و صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های دشمن مواجه شد.

وقتی خبر در سطحی وسیع در رسانه‌های معاند بازنشر شد، تازه مدیران روزنامه شرق یادشان افتاد که تعداد افراد مدفون در جریان سیل امامزاده داوود، نه تنها ۲۰۰ نفر نبوده بلکه ۲۰ نفر بوده است. نکته قابل توجه اینجاست که در روزهای بعد اعلام شد که تنها ۲ نفر در زیر آوار مدقون شده‌اند، حالا حساب کنید که ۲ نفر کجا، ۲۰۰ نفر کجا؟

حالا همین روزنامه اصلاح طلب در مصاحبه با وکیل سپیده رشنو در گزارشی نوشته است: «شب چهارشنبه، سه روز پس از اعلام اتهامات سپیده رشنو، دختری که در پی درگیری لفظی با یک شهروند در اتوبوس بی‌آرتی بر سر حجاب دستگیر شده بود، بالاخره وکیل پرونده او هم معرفی شد... "شرق" که پیش‌تر برای پیگیری این پرونده بارها با خانواده رشنو تماس گرفته بود، روز گذشته بالاخره موفق شد دراین‌باره با وکیل پرونده گفت‌وگو کند. »

روزنامه شرق در ادامه نوشت: «سامان رشنو هم در گفت‌وگو با «شرق» عنوان کرد...فقط می‌خواهیم خواهرم هرچه زودتر از زندان بیرون بیاید و در کنار خانواده‌اش باشد تا همه ما هم کمی به آرامش برسیم.»

این روزنامه اصلاح طلب با بازی در پازل رسانه‌های معاند، اینطور القاء کرده که حاکمیت در ایران به زنان ظلم کرده و آنان را در شرایط سخت قرار می‌دهد. این در حالی است که پرونده سپیده رشنو تحت عنوان اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور از طریق ارتباط با افراد خارج‌نشین و فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی و تشویق مردم به فساد و فحشا، در حال رسیدگی قضایی است.

معمولاً در اینگونه مواقع رسانه‌های وابسته به آمریکا، اسرائیل، انگلیس و آل سعود در آنسوی مرز برای تحمیل تحریم‌های جدید حقوق بشری علیه ایران تدارک می‌بینند، حالا سؤال اینجاست که امثال روزنامه شرق چرا در این کارزار رسانه‌ای ضدایرانی سهیم می‌شوند؟!

اشتراک نظر رسانه سعودی و حزب اتحاد ملت درباره فساد سیستماتیک

یکی از پاشنه آشیل‌های اساسی در جریان اصلاح طلب، نسبت آنان با مفاسد اقتصادی و مفسدان دانه درشت و مدیران نجومی بگیر است. کارنامه این طیف در این حوزه آنقدر سیاه است که با هیچ ترفند و نمایشی، قابل بزک و تطهیر نیست.

این جریان سیاسی یکروز فساد صندوق ذخیره فرهنگیان را رقم زده و روز دیگر برای معلمان و فرهنگیان اشک تمساح می‌ریزد. همین جریان سیاسی یکروز فساد کارخانه هفت تپه را رقم زده و روز دیگر برای کارگران فریاد وامصیبتا سر می‌دهد. وقتی پای نفاق در میان باشد، این تناقض‌ها به وفور رخ می‌دهد.

حالا چند روزی است که طیف اصلاح طلب و از جمله اعضای حزب اتحاد ملت همصدا با رسانه‌های دشمن، به بهانه فساد در فولاد مبارکه، حاکمیت در ایران را به فساد سیستماتیک متهم می‌کند.

یکی از فعالین رسانه‌ای با اشاره به مسئله فولاد مبارکه و معرکه رسانه‌های معاند و برخی رسانه‌ها در داخل نوشت: «گزارشی که در حد یک ارزیابی کارشناسی است و باید به دادگاه ارجاع شود تا مورد قضاوت محکمه قرار بگیرد چرا باید در دسترس رسانه‌های اهریمنی قرار بگیرد تا بر سر انقلاب و کشور آتش بریزند.»

وی در ادامه نوشت: «مطابق گزارش تحقیق و تفحص، فولاد مبارکه متهم است به فساد ۹۰ هزار میلیارد تومانی. طبیعی است که در ذهن مردم همین یک عدد می‌ماند. از طرفی دشمن بزرگی عدد را بهانه کرده است تا مدعی فساد سیستمی شود. برای عده‌ای ساده دل نیز باورپذیر است. حالا سؤال این‌است که اگر این گزارش در دادگاه تأیید نشود چطور ذهن‌ها اصلاح می‌شود؟».

یکی دیگر از فعالین رسانه‌ای نیز در همین رابطه نوشت: «اگر نوع فساد سیستماتیک باشد، اصلاً فساد لو نمی‌رود و کشف و رسیدگی نمی‌شود. وقتی همه سیستم فاسد باشد مگر نقطه روشن و دستمال تمیزی برای پاک کردن وجود دارد؟ به فسادی که خود سیستم کشف، اعلام و رسیدگی می‌کند فساد شبکه‌ای یا سازماندهی شده میگویند. اعلام فساد توسط سیستم را چماق علیه سیستم نکنیم.»

انتهای پیام/.

بیشتر بخوانید