به گزارش خبر ساز از بوشهر، تحرک و جابهجایی یکی از نیازهای اساسی انسان در فعالیتهای فردی و اجتماعی میباشد؛ در مقابل، این جابهجایی که در بخش دیگر حملونقل نام دارد نیازمند امنیت و امکانات کافی است تا از هرگونه مخاطرهای برای انسان بهویژه جان او جلوگیری کند.
در همین راستا مخاطبان فارسمن با ایجاد مطالبهگری با عنوان « اصلاح و بهسازی جاده ناایمن عسلویه به فیروزآباد » خواستار پیگیری در این باره شدند.یکی از جادههای پرحادثه استان همین جاده جم به فیروزآباد است که سالانه تصادفهای بسیاری در آن اتفاق میافتد.(برای خواندن بیشتر اینجا کلیک کنید.)
اصلاح سرعت مجاز در جاده جم - فیروزآباد
عبدالکریم اخترشناس مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: جاده جم به فیروزآباد یکی از مسیرهای ترانزیتی کشور است که تنها حدود ۳۰ کیلومتر آن در حوزه استان بوشهر قرار دارد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان بوشهر افزود: بیشترین خرابیهای این جاده نیز در حوزه استان فارس میباشد.
وی عنوان کرد: برای اصلاح و بهسازی قسمت بوشهر این جاده نیز مطالعاتی صورت گرفته و با هماهنگی منطقه انرژی پارس ۲۷۰ میلیارد تومان برای ترمیم آن مصوب شده است.
اخترشناس گفت: جدای از این اقدامات در کمیسیون ایمنی استان نیز با هماهنگی با پلیس راهور در پی اصلاح سرعت مجاز تردد در آن هستیم تا از بروز تصادفات جلوگیری کنیم.
تأمین اعتبار جاده جم - فیروزآباد انجام میشود
در قسمت دیگری نیز استاندار بوشهر در این باره اظهار نظر کرد. احمد محمدیزاده استاندار بوشهر در نشست بررسی طرحهای عمرانی شهرستان جم با تاکید بر لزوم رفع نقاط حادثهخیز در محورهای ارتباطی استان گفت: باید از همه ظرفیتها برای تسریع در تکمیل بزرگراه جم - فیروزآباد استفاده شود.
استاندار بوشهر افزود: بهبود وضعیت تردد بین استانهای بوشهر و فارس را به صورت ویژه در دستور کار داریم؛ در این راستا مسیر جم - فیروزآباد به عنوان یکی از محورهای مهم محسوب میشود و از پرترددترین مسیرهای ارتباطی بین استانهای بوشهر و فارس محسوب میشود.
وی از تلاش ویژه برای تسریع در تکمیل بزرگراه جم - فیروزآباد خبر داد و گفت: تلاش و پیگیری لازم را برای تأمین اعتبار و سایر پشتیبانیها برای تسریع در تکمیل بزرگراه جم - فیروزآباد خواهیم داشت.
صاحبنظران حملونقل را کلید توسعه اقتصادی و رکن زیربنایی اقتصاد کشورها میدانند چرا که فعالیتهای اقتصادی ماننو تولید، توزیع و تجارت به شدت به شبکههای حملونقل وابسته است.
در قسمت دیگر در بُعد اجتماعی، مردم نیز برای جابهجا شدن بین محل کار و سکونت و دیگر اقدامات به حملونقل نیازمندند در همین راستا نباید توسعه و ایمنسازی مقولهی به این مهمی پشتگوش انداخته شود و یا حتی با تأخیر صورت پذیرد.
در بحث دیگر ما شاهد تصادفات و از دست رفتن هموطنان خود در این جاده و دیگر جادههای کشور هستیم که با مصوب کردن مبالغ مناسب همچنین تأمین اعتبار آنها این مهم به سرانجام برسد.
از یکسو ما شاهد حداقلی شدن بروز تصادفات خواهیم بود و از سوی دیگر در جهت رشد کیفیا زندگی مردم گامی برداشته خواهد شد که امیدواریم هرچه سریعتر فکری به حال جادههایی که نیازمند به مرمت و بهسازی دارند همچین حادثهخیز شود.
انتهای پیام/ی