سردار علی ناظری، مدیر انتشارات فاتحان در گفتوگو با خبرنگار گروه حماسه و مقاومت خبر ساز با اشاره به ویژگیهای مدیریتی سردار شهید سیدمحمد حجازی گفت: در زمان مسؤولیت سردار حجازی در فرماندهی نیروی مقاومت بسیج، از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ مسؤول اردویی سازمان بسیج را بر عهده داشتم.
وی افزود: اگر برای هر سازمان زمانی برای اوج و تعالی در نظر بگیریم، بیشک زمان مدیریت سردار حجازی در سازمان بسیج، دوران اوج این سازمان بود. چرا که سردار با توجه به ماهیت بسیج معتقد بود نقش مردم در عرصههای فرهنگی و اجتماعی در بسیج باید پررنگ و محسوس شود.
ناظری بیان داشت: به همین خاطر با سازماندهی نیروها در نیروی مقاومت بسیج در معاونتهای مختلف نظیر آموزشی، پرورشی، دانشآموزی، دانشجویی، بسیج اقشار و غیره منجر به حضور بیشتر مردم در این نهاد انقلابی شد.
وی ادامه داد: زندگی سردار شهید حجازی به چند دوره تقسیم میشود. دوره قبل از انقلاب و فعالیت مبارزاتی ایشان علیه رژیم طاغوت، در هشت سال دفاع مقدس نیز در تأمین نیروهای انسانی سپاه و سازماندهی نیروها خدمات شایانی داشت که در این دوره یکی از برادران سردار به شهادت رسید. بعد هم مدتی وارد بسیج شد و در نهایت به جبهه مقاومت ورود پیدا کرد. مدتی در لبنان بود و بعد از آن نیز به سمت جانشینی نیروی قدس سپاه پاسداران منصوب شد.
مدیر انتشارات فاتحان با تأکید بر اینکه سردار شهید حجازی صد درصد انقلابی، مردمی و بسیجی بود، ابراز داشت: تمام زندگی سردار صرف مبارزه با استکبار جهانی از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی شد. البته نه اینکه مستقیم اسلحه به دست بگیرد و صرفاً یک فرمانده نظامی و جنگی باشد، بلکه او تأمینکننده نیروهای انسانی صحنههای مبارزاتی بود که در دورههای مختلف اتفاق افتاد.
وی در پایان گفت: وقتی سردار شهید حجازی، بنده را به عنوان مسؤول اردویی سازمان بسیج منصوب کرد، ابلاغ کرد به افرادی که برای برگزاری اردو به خصوص راهیان نور از سراسر کشور مراجعه میکنند، تنها به برخورد اداری اکتفا نکنم و نگذارم آن افراد دست خالی برگردند، بلکه مایحتاج برگزاری اردو را نیز به آنها بدهم و نهایت همکاری و همراهی با آنها داشته باشم. این ابلاغ سردار حجازی تدبیر و اهمیت ایشان به جایگاه مردم را نشان میداد.
انتهای پیام/